FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 8554 razy ¬

ROZRYWKA | Militaria
!!!!!!!!! REGULAMIN !!!!!!!!! 
Temat zamknięty [powiadom znajomego]    
Autor "!!!!!!!!! REGULAMIN !!!!!!!!!"   

Skarbowy
 Wysłana - 15 luty 2007 01:19        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

REGULAMIN

Ogólne zasady

1. W każdym dziale, a wiec i w tym obowiązuje Cię Regulamin Insomnia

[http://www.insomnia.pl/2/regulamin_forum.asp]

2. Jeśli masz zastrzeżenia, uwagi, wątpliwości itp. Skontaktuj się z którymś z moderatorów tego działu. Nie działaj bezmyślnie.

Zakładanie nowych tematów

Zanim założysz nowy temat pamiętaj o kilku ważnych rzeczach!

- Sprawdź czy temat, który chcesz poruszyć nie był już wcześniej omawiany, w tym celu skorzystaj z forumowej wyszukiwarki.

[http://www.insomnia.pl/search.asp]

- Korzystaj również z internetowych wyszukiwarek, które są bardzo pomocne w zdobywaniu różnych materiałów i informacji. Nie zakładaj nowych tematów, jeśli odpowiedz na dręczące Cię pytanie można łatwo znaleźć w Internecie.

[google.pl]

- Temat, który zakładasz powinien być poprawnie i czytelnie zatytułowany. Niedopuszczalne są tytuły typu - HWDP itp. Zacznij od określenia problemu, który Cię interesuje. Przykładowo:

Straż graniczna [SG]
Wojsko [Woj]
Policja [Pol]
Służby specjalne [Spec]
Sprzęt [Equ]
Broń [Bro]
Inne [cokolwiek]

Staraj się też, jak najdokładniej określić w tytule, o co Ci chodzi. Tytuły powinny być konkretne.

Przykładowo, jeśli chcesz dowiedzieć się czegoś o umundurowaniu Policji to temat winien brzmieć: [Pol] Jak wyglądają mundury polowe, galowe?

- Jeśli cytujesz, jakiś artykuł, wypowiedz itp. zawsze musisz podać źródło, z którego korzystałeś. Kopiowanie całych materiałów nie jest mile widziane.

- Milo nam będzie, jeśli zadbasz o ortografie i interpunkcje.

Odpowiadanie na tematy

- Oczekujemy, ze będziesz udzielał odpowiedzi na temat, a nie pisał dyrdymały.

- Korzystaj z funkcji edytowania postów (karteczka z ołówkiem).

- Nie odświeżaj bez wyraźnej potrzeby starych postów.

- Pisz w sposób czytelny i zrozumiały dla innych, slang nie jest tu mile widziany, aczkolwiek nie karzemy za niego.

- Jeśli cytujesz, jakiś artykuł, wypowiedz itp. zawsze musisz podać źródło, z którego korzystałeś. Kopiowanie całych materiałów nie jest mile widziane.

- Nie usiłuj na forum zamieszczać ofert kupna/ sprzedaży broni lub materiałów wybuchowych, a także linków do stron pokazujacych sposoby ich uzyskania lub skonstruOwania. Karą jest bezwzględny ban stały.

Ostatnie najważniejsze: spamuj z umiarem bo zaznasz mocy banmaszyny .

Moderatorzy Działu Militaria

Ciężko być zaje*istym, ale staram się to znosić z podniesionym czołem.

Specjalista -

beldzior
ERKAEMISTA
 Wysłana - 7 kwiecień 2009 13:32      [zgłoszenie naruszenia]

ZABRONIONE JEST ROZPOWSZECHNIANIE ZA OPŁATĄ TESTÓW DOTYCZĄCYCH REKRUTACJI DO SŁUŻB MUNDUROWYCH

Ja chcę karabin taki, którego lśniąca stal ogniste śle zygzaki, gdy padnie rozkaz: Pal!
Ja chcę karabin taki, co ciska śmierci grom, by wraże tłuc żołdaki , za Polskę,......

Specjalista -

beldzior
ERKAEMISTA
 Wysłana - 1 grudzień 2009 14:51       [zgłoszenie naruszenia]

Za używanie buźki ,,xD" i tym podobnego gówna, będe banował

Ja chcę karabin taki, którego lśniąca stal ogniste śle zygzaki, gdy padnie rozkaz: Pal!
Ja chcę karabin taki, co ciska śmierci grom, by wraże tłuc żołdaki , za Polskę,......

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia Temat zamknięty

!!!!!!!!! REGULAMIN !!!!!!!!!