cześć czy ktos może mi pomóc i powiedzieć jak powinna wyglądać petycja i jak mam ją napisać? Protestuje przeciwko budowi autostrady obok osiedla , musze podac argumenty ekonomiczne, ekologiczne i społeczne. Jak mam zacząc i od czego zacząć?? jakich zwrotów mam uzywać??
Na koniec wyraź nadzieję na szybkie rozwiązanie sprawy i jeszcze raz podkreśl znaczenie tego wniosku.
co do argumentów to popatrz sobie na ten link [zb.eco.pl/zb/53/przeciw.htm], jak na pracę na wos takie rzeczy zawarte w tym artykule powinny być dobre pozdrawiam i życzę piątki
kurczę, Stroficzka... nie musiałaś mi dawać tego soga- czuję się tak jakbym go wymusił, a to przecież jest nagroda z czystego serca a nie przez wymuszenia. Serio głupio się czuję.
To znaczy dziękuję Ci za niego. W życiu już nie napiszę "daj soga"- głupie uczucie
Corvis daj spokoj,po 1 to nic wielkiego,po 2 zasluzyles sobie na niego za to ze udzielasz sensownej pomocy innym - sog najzupelniej uzasadniopny - za caloksztalt