Wzielam tabletkę w pierwszy dzien okresu, (tak pisalo na stronie Yasminelle, ze bedzie najlepsza skutecznosc i od razu)i z poczatku okres ustał, lecz na nastepny dzien znów pojawil się. Teraz pytanie: Czy okres po wzieciu tabletki nie powinien ustapic? Zaznaczam, że jest to moje 1 opakowanie w zyciu. Tabletki biorę juz od 4 dni.
Czasem ustępuje a czasem nie. Możliwe jest też ,ze bedzie się przedłużał i przejdzie w plamienie. Na początku stosowania to normalne i nie ma się czym przejmować.
Czy trzeba uzywac gumek jezeli jest juz 2 dzien (7 dniowej) przerwy po ktorej przestanie ona je brac?
Jeżeli brała antybiotyk przed rozpoczęciem przerwy nie powinna tej przerwy robić.
W trakcie leczenia i tydzień po zakończeniu dodatkowo gumka.
Lista antybiotyków które działaja na skutecznośc w ulotce
sprawa wyglada tak przerwa na krwawienie byla od 1-7 lipca antybiotyk brala tylko 3 dni 4,5,6 lipca stosunek byl 5 lipca i 8 lipca.Brala tabletki hormonet od 8 lipca zmiana na yasminelle. Duza możliwość wpadki według ciebie miareczka?
wiem... jak by to byl antybiotyk taki co nie wplywa na skutecznosc tabletek to by nie bylo tego pytania :) nazwy nie pamietam sklad to penicylina - wplywa na skutecznosc wszytkich tabletek tak pisze w ulotce.