Przy każdych tabletkach chodzi się zrobić kilka do kilkunastu razy siusiu. Sama mam tak po Regulonie i miałam po Yasmin. Jeszcze jak ktoś pije zieloną lub czerwoną herbatę to dopiero się wzmaga.
Zmieniony przez - KissMisiaa w dniu 2007-07-19 23:40:01
Ale co do węzłów chlonnych nie byłabym taka pewna.
DObrze byłoby skonsultować się z lekarzem w tej sprawie.
hej :) mam takie pytanie jak to jest z Wami? w ktorym dniu podczas brania tabletek dostajecie okres ( w ktorym dniu tej 7-mio dniowej przerwy) a moze dostajecie po tej przerwie? i czy stosuje ktoras z Was tabletki Mercilon? i jak wygladaja Wasze reakcje na branie tych wlasnie tabletek. jakies zmiany czy cos ? z gory dzieki za odpowiedz POZDRAWIAM =)
hej!
mam do Was kilka pytań. słyszałam że po tabsach powstają różne powikłania związane z opalaniem się i przebywanie na słońcu... czy to prawda? i jeszcze jedno, dość nietypowe pytanko... czy mały buszek "marysi" ma jakiś wpływ na skuteczność i działanie tabletek?
czy mały buszek "marysi" ma jakiś wpływ na skuteczność i działanie tabletek?
Jeśli chodzi a nadmiar kg, to lekarz przepisujący tabsy powinien o tym zawiadomić, gdzies czytałam, że przy jakiejs tam wadze, skuteczność może się zmniejszyć, ale za cholerę nie pamietam ;/
Dzisiaj podczas stosunku pekla nam prezerwatywa. Biore Yasminelle (1 paczka) i zostaly mi juz tylko 3 tabletki w opakowaniu. Pierwsza tabletke Yasminelle wzielam o 23 a okres dostalam o 9 rano. Zaraz po w/w wypadku wzielam patentex oval. Czy mam miec powody do obaw?