Ja uważam,ze od 18 lat.
Ale teoretycznie od 2-3 lat od rozpoczęcia miesiaczkowania czyli ok 16-17 lat. Wg mnie to za wcześnie . Ale stosowanie i tak trzeba skonsultować z lekarzem.
Czytanie z zrozumieniem w tym kraju ginie;/
Witam:) mam pare pytan otóż moja dziewczyna brala yasminelle (pierwszą paczke) ale teraz mieliśmy miesiac przerwy bo niebyło p ginekolog po tym miesiacu zowy zacznie je brać czy działają one od 1 tabletki czy po 1 opakowaniu?? bo czytałem że tabletki zaczynają działać po 1 opakowaniu?? Aha i jak to jest z tym plamieniem czy jak występuje podczas brania tabletek tzn że sie nie przyjeły i nie działają czy to jest normalka??
tzn wiem ze nie wolno... ale p ginegolog była na wakacjach... tylko teraz chodzi mi o to ze brała te tabletki od tego pierwszego dnia okresu przez 21 dni potem miała te 7 dni przerwy i po 7 dniach przerwy nie brała następnego opakowania bo nie miała recepty... teraz jak bedzie znowu miała i dzień okresu to może je brać czy odczekać jeszcze miesiąc??
I jak to jest bedą one działaś od 1 tabletki czy dopiero od 1 tabletki 2 opakowania?? I jak krwawi to znaczy że tabletki nie działają czy działają ale są jakieś komplikacje??
I jak to jest bedą one działaś od 1 tabletki czy dopiero od 1 tabletki 2 opakowania??
a ****a jak pisze ? czytaj ze zrozumieniem...
i jak się już bierzecie za środki zawierające hormony to róbcie to z głową chociaż.. bo zdrowie sobie można s******lić
bo niektórzy mają zaradność godną ośmiolatka i lubią się budizć z ręką w nocniku
Zmieniony przez - mmaassoonn w dniu 2007-09-09 11:38:10
rada<<yes>
Przeczytaj temat choć do połowy.
To duuuuuuuuuuuuuuuuuużo się dowiesz.
Po drugie- ulotka w ręke i czytaj