ja bym zrobiła tak : jeżeli bym się rano obudziła "zalana krwią" to stwierdziłabym że pewnie dostałam wczoraj, wzięłabym tabletkę RANO i przez tydzień gumy.
jeżeli dzisiaj dostanie okres np.o 20 to niech jeszcze dziś wezmie tabletke-jeśli dostanie dziś a jutro wezmie pigulke to radze metode mechaniczna tj. 7dni w gumkach;-( tabletke bierze się w ten dzien co zaczyna sie krwawienie-dzisiaj to dzisiaj jutro to jutro -jak coś się cuduje i zmienia to stosuje się dodatkowe metody anty
proste...co nie???
do kempa15--skoro twoja panna brała już pigułki to wie o co biega i jak brać by nie być w ciązy-0-jak ci mało to przeczytaj ulotke ciekawa i obszerna lektura w formie ksiazeczki-na samym opakowaniu z pigulkami tez jest instrukcja obsługi...
nie jestem nadgorliwy... i nad nikim nie stoje...poprostu ona tak samo chciała wiedzieć jak ja... a wole sie tu spytać niż sie stresować i pisać te same posty tylko w czasie dokonanym... kiedy wzieła kiedy to zrobilismy i ze sie boje że bede tatuś... tak wiec dziekuje za odp i przepraszam za klopot jeśli taki sprawiłem;)
Zmieniony przez - kempa15 w dniu 2007-09-19 18:47:55
niektore leki na uspokojenie nie powinny byc przyjmowane razem z tabletkami to wyczytalam na ulotce,a czy tyczy sie to takze kropli walerianowych?to nie jest przeciez zaden mocny srodek jak np.psychotropy
ale wole byc ostrozna i czy wie ktos cos wiecej na ten temat,
do wizyty mam jeszcze troche czasu a byc moze tutaj dowiem sie wczesniej
Do Miareczki:): Można się kochać bez zabezpieczenia jeden dzień po wzięciu ostatniej tabletki z opakowania?? pozdrawiam