dzięki też łap soga
ja nigdy nie popijam tabletek sokiem,zawsze wodą-w dodatku biore je na wieczór-a grapefruta jem przed południem;
dzięki za oświecenie
"Nawet największe prawdy mogą okazać się jeszcze tylko fałszywymi hipotezami."
Witam;) Map problem mianowicie za tydzień w piątek moja panienka bedzie miała wolną chate ale bdzie to pierwszy dzień przerwy (w czwartek bierze ostatnią tabletke)i mamy nadzieje że okres sie spóźni;) i jak to jest musimy sie zabezpieczać bez wzgledu na wszystko?? Czy jak nie ma okresu to w tej przerwie musimy sie zabazpieczyć??
w trakcie CAŁEJ 7-dniowej przerwy mozecie sie spokojnie kochać POD WARUnKIEM,że dziewczyna po tej przerwie rozpocznie kolejne opakowanie tabletek
"Nawet największe prawdy mogą okazać się jeszcze tylko fałszywymi hipotezami."
no po pierwszym opakowaniu jej w ten dzień co miało byc krwawienie wystąpiło... ale jakby nie było to fajnie bo byłak kiedyś dyskusja czy jak bierze tabletki to może pić... a jak ma przerwe to nie bierze tabletek wiec jeszcze lepiej:D
hej
mam pytanie - biore tabletki microgynon 21 i taka recepte dostalam od lekarza - w aptece rowniez otrzymalam te tabletki tylko... moze to banalne... na opakowaniu widnieje nazwa microgynon 21 ale na listkach z tabletkami juz microgynon 30 - nie zauwazylam tego wczesniej i nie wiem teraz czy te tabletki to te ktore powinnam brac czy nie... czy jest jakas roznica poiiedzy nimi czy nie?