Jeżeli tabletka została wzięta pierwszego dnia okresu, to od razu. Nawet w czasie trwania krwawienia.
"Nawet największe prawdy mogą okazać się jeszcze tylko fałszywymi hipotezami."
hmm nie wiem jak to dokładnie ma wyglądać. przestała brać tabletki, potem tydzień nie brala i było krwawienie, i po tym już była tebletka i czy na następny dzień jeżeli kończyłem w środku to może coś z tego być?
i jeszcze chcialem wiedzieć czy panna będzie mogła pić alko wieczorem jeżeli tabletki bierze rano?
Zmieniony przez - robson_88 w dniu 2007-11-08 22:45:18
i jeszcze chcialem wiedzieć czy panna będzie mogła pić alko wieczorem jeżeli tabletki bierze rano?
robson dziewczyny pisały już o tym tysiące razy...można pić ale z głową...ważne żeby nie wymiotować ani nie zatruć się (tzn. nie mieć rozstroju żołądka)jeżeli bierze tabletki rano to musi uważać, żeby kac nie powodował wymiotów itp.
hmm nie wiem jak to dokładnie ma wyglądać. przestała brać tabletki, potem tydzień nie brala i było krwawienie, i po tym już była tebletka i czy na następny dzień jeżeli kończyłem w środku to może coś z tego być?
robson jeżeli brała regularnie przez 21 dni tabletki i potem była 7 dniowa przerwa i ósmego dnia wzięła następną tabletkę z nowego opakowania to wszystko jest oki i antykoncepcja jest zachowana
jak juz tysiące razy zostało powiedziane,jeśli pije to najważniejsze,żeby w trakcie wchłaniania tabletki nie przesadziła i nie zdarzyły sie wymioty