Witam mam pytanie i prosiłbym o szybką odpowiedż;) Moja dziewczyna łyka tabletki codziennie o 20 ale przed chwilą dostała biegunke i teraz własnie pytanie musi połknąć następną czy może ominąć tą dzisiejszą i jutro o 20 zjeść następną?? Bo w czwartek kończy opakowanie i potem 7 dni przerwy wiec kochać sie itak nie bedziemy. Tylko teraz nie wiemy co ma zrobić czy łykać(a biegunke dalej może mieć... i nic nie da łykniecie tej następnej) czy przyjąć następną dopiero jutro o 20 potem pojutrze jeszcze jedną 7 dni przerwy i nowe opakowanie??
ale biegunka utrzymuje się? bo jak nie to mogła zwyczajnie wziąć druga tabletke(to na przyszłość) a teraz niech dokńczy opakowanie normalnie w czym problem?
czy przyjąć następną dopiero jutro o 20 potem pojutrze jeszcze jedną 7 dni przerwy i nowe opakowanie??
dokładnie,
napisałes,ze nie zamierzacie seksu uprawiać w czasie przerwy-więc nie wiem po co się zamartwiacie
Zmieniony przez - GoldenEyes w dniu 2007-12-05 17:30:55
mam takie pytanie bralam tabletki yasmin wtedy mialam swietna cere nie tylam ale mialm przerwie jednego opakowiania i teraz moja cera nie wyglada za fantastycznie i troche przytylam jest to mozliwe ze nagle po tych samych tabletkach tyje itd?