Autor |
"**Pigułki antykoncepcyjne** pytania i odpowiedzi tu;-)" |
|
Wodzu10
|
|
Prawdę mówiąc to tu nie chodzi tylko o seks. To najwięcej bo wogóle nie ma ochoty. Ale tu też zauważam jakby mniej się przytulała i wogóle.. Jakby potrzebowała mniej tej bliskości. Ona tego nie czuje bo zwyczajnie nie ma ochoty, a ja niestety tak. Powiedziałem Jej o tym. Sam ostatnio mam ciągle nieciekawy humor z tego powodu. Powiedziałem jej, że potrzebuję więcej bliskości (bo to prawda, potrzebuję uczucia) potrzebuję Jej sprzed dosłownie dwóch miesięcy. Powiedziała, że zmieni tabletki, nawet gdyby miała zmieniać parę razy. A jesli tego nie zrobi to wydrukuję wszystko co tam piszą słońce co mi podałaś i pokażę, żeby sobie poczytała.
Tylko żeby Jej nie odbiło, że się oddalamy od siebie kiedys już tak miała i było nieciekawie a wcale się od siebie nie oddalaliśmy.
Ach te pigułki - niestety cos za coś.... |
Znawca -
 |
|
|
Wodzu10
|
|
|
|
slonce_m
|
ŻABCIA
|
|
|
|
Wodzu10
|
|
Ponoć dzisiaj jest 14 dzień. Tak mówiła hehe. Nieco się wkurzyłem, że nie wzięła tabletki rano ale dobrze, że był zapas kilku godzin. Powiedziała, że zmieni tabletki
 |
Znawca -
 |
|
|
Andrzeju
|
|
|
|
Wodzu10
|
|
Spoko, moja ponad miesiąc nie miała okresu i nawet wtedy jeszcze nie brała tabletek, także na razie nie martw się o wózek. |
Znawca -
 |
|
|
ijaijaooo
|
|
cześć mam takie pytanie 1 dnia nowego opakowania miałam biegunke dzwoniłam, która popołuydniu ustąpiła, ginekolog powiedział ze nie musze brać dodatkowej tabletki bo to jest pierwsza ale zabezpieczać sie przez kolejne 7 dni jeśli wczoraj wziełam 7 tabletke z opakowania mogę kochać się bez obaw i bez zabezpieczenia ? z góry dziekuje za odpowiedz ;) |
 |
|
|
butt3rfly
|
|
Ty chyba do mnie na gg pisalas juz Ci odpowedzialam
|
Specjalista -
 |
|
|
marleyki04
|
|
witka.Czy Orintuj sie ktos czy jesli przy braniu cilest (mowa tu jest o braniu cilest od pol roku) nie wystapi krwawienie w 7 dniowej przerwie to zawsze oznacza ciaze.zauwarzam ze tabletki byly brane zawsze i regularnie.czy ktos spotkal sie z taskim przypadakiem.pozdr
|
Raskus
|
Biofil
|
|
|