Autor |
"**Pigułki antykoncepcyjne** pytania i odpowiedzi tu;-)" |
|
rakietaONA
|
|
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
Rakieta-przemy¶l czasem zanim to wkleisz.
|
|
kempa15
|
|
własnie bo miareczka ma tu monopol, a Ty jej anty reklamy robisz....  |
 |
|
|
butt3rfly
|
|
ej wez ktos usun jej wypowiedzi, bo jeszcze komus namieszaja w głowie
|
Specjalista -
 |
|
|
talala
|
|
cze¶ć, mam pytanie: czy jeżeli biorę tabletki i krwawienie z odstawienia pojawia się normalnie to pomimo to istnieje możliwo¶ć że jestem w ci±ży? z góry dziękuję za odpowiedĽ.Pozdrawiam |
 |
|
|
butt3rfly
|
|
jezeli bierzesz regularnie zgodnie ze schematami postepowania to nie ma takiej mozliwosci
|
Specjalista -
 |
|
|
pysia1
|
|
czesc mam pytanie.czy jezeli zazylam tabletke o 13 h (byla to 7 tabletka z opakowania) za pozno a pozniej odbylam stosunek (z prezerwatywa)to cos moze byc nie tak?? i jeszcze jednoo czy jak zaczynam opakowanie np w niediele to pozniej kazde tez trzeba zaczync teo samego dni tj w niedziele? |
 |
|
|
Sweet69
|
|
- nie
- tak
poczytaj ulotke
Naprawde jest przygnębiaj±ce jak powtarzaj± się te same pytania, które sa podstaw±, dziewczyny ja rozumiem, ze ulotki leków zwłaszcza pigułek s± długie ale zawieraja cenne informacje, i jakby jedna z drug± ruszyła dupę i poczytała to by nie było durnych pytań na forum - dziękuję.
Zmieniony przez - Sweet69 w dniu 2008-02-18 13:21:29 |
Ekspert -
 |
|
|
kempa15
|
|
sweet w sumie masz racje ale z 2 strony lepiej sie upewnić, spytać i mieć czyst± dusze;) |
 |
|
|
Sweet69
|
|
upewnić to się można oczywi¶cie np. jak nie jest sie pewnym czy można dany lek brac, upewnić się że nie ma tego w ulotce i się zapytac -OK
ALE KURVA JEGO W DUPE ZAYEBANA MAĆ te pytania co zadała ostatnia pani nie s± niesprawdzalnymi informacjami - s± to PODSTAWOWE informacje zawarte w ulotce. |
Ekspert -
 |
|