Autor |
"**Pigułki antykoncepcyjne** pytania i odpowiedzi tu;-)" |
|
sternchen
|
|
a my¶lisz że tak można i to nic nie zakłoci...ja biore tabsy dopiero o 21. więc z tego co mówisz to rano można by było co¶ wzi±¶ć |
 |
|
|
butt3rfly
|
|
jasne, ze tak.
przy nast opakowaniu przesun sobie na 22
zalezy o ktorej jeszcze masz trening , bo to przed cwiczeniami sie bierze z tego co mi wiadomo
|
Specjalista -
 |
|
|
Sweet69
|
|
chodzę państwowo do gina i mi gin mówi, że nie może mi za jednym razem - podczas jednej wizyty wypisać więcej niz jedn± receptę (jak chodzilam prywatnie to dostawałam 2 recepty po 3 op.), musialabym się zarejestrować 2 raz, odstać w kolejce i poprosić o następn±
tylko u mnie tak jest? |
Ekspert -
 |
|
|
butt3rfly
|
|
|
|
Sweet69
|
|
|
|
rakietaONA
|
|
sweet wspólczucia-ja chodze do gina raz na rok profilaktycznie(do kontroli)no i chyba ze mam jaki¶ problem i musze skonsultować to wtedy ide dodatkowo;
normalnie jak potrzebuje recepte to przychodze(lekarz państwowy)się rejestruje (u mnie pielęgniarka pyta czy do badania czy po recepte1)i mówie pielegniarce ze po recepte przyszłam,ta pyta na ile opakowan i co biore-wyci±ga i wpisuje w karte...i na tym sie kończy...zwykle biore 3-4 opakowania i nikt nic nie mówi,raz potrzebowałam więcej to bezproblemu wypisali,nikt o nic nie pytał, a i recept u mnie tez nie ograniczaj±...w twojego lekarza sweet to chyba jeszcze komuny nie obalili(dalej wszystko na kartki)...
Zmieniony przez - rakietaONA w dniu 2008-03-12 15:24:55
|
Sweet69
|
|
|
|
rakietaONA
|
|
to jaka¶ parodia jest...co mu zależy?!przecież i tak wypisał ci dwie recepty(ma jakie¶ dziwne przepisy)a co by było gdyby musiał wypisać ci pigułki i jaki¶ inny lek (to co dziubdziłby tak by mu się wszystko na jesnej recepcie zmie¶ciło czy by ci kazał czekać w kolejce i przyj¶c ponownie za godzine!?)
a nie możesz np:przyj¶ć i powiedzieć ze chcesz tylko recepte(bez obcji dodatkowych tj.rozkraczania sie na koĽle?)
|
butt3rfly
|
|
mysle ze chodzi tu o kase
ja powinanm cytologie zrobic i usg zeby inny gin potwierdzil moja wade macicy , ale jak mam czekac tyle i jeszcze zaplacic 150 zł to dzieki.. chyba pojde jak sie cos zlego bedzie dzialo .
chociaz lekarza mam swietnego.
|
Specjalista -
 |
|
|
Sweet69
|
|
|