Autor |
"**Pigułki antykoncepcyjne** pytania i odpowiedzi tu;-)" |
|
kempa15
|
|
niech powie ze jeszcze jest dziewicą to jej nie bedzie robił badań przynajmniej mojej lasce nie robił tylko kazał przyjść już po...:-] |
 |
|
|
GoldenEyes
|
|
w wiekszosci jest tak,ze przychodzisz mowisz,ze po tabletki oni po prostu na chybil-trafil wypisuja-kobiety zazwyczaj musza sie upominac o badania
poza usg ,aby wykluczyc ciaze-bo to jest obowiazkowe badanie pewnie nic nie zrobi-to trwa doslownie chwile
moze jeszcze zrobi cytologie i tyle,watpie ,aby skierowal na badania hormonalne-jak idziesz panstwowo to tymbardziej
niech powie ze jeszcze jest dziewicą to jej nie bedzie robił badań przynajmniej mojej lasce nie robił tylko kazał przyjść już po...:-]
bez takich ciaze musi wykluczyc!i tutaj czas nie ma nic do rzeczy ,bo to lekarz stwierdzi od razu
Zmieniony przez - GoldenEyes w dniu 2008-03-22 21:06:03
Specjalista -
 |
|
|
janusz666
|
|
to nie bedzie państwowo, bo w moim rodzinnym miescie trzeba miecha czekac.Dziewczyna była juz na 1 wizycie i teraz ma pójść po skierowania na te badania, ale pierwszy wolny termin dopiero prawie za miecha.. |
 |
|
|
moloszek
|
|
Pytanie, laska w jeden dzien fazowala ostro. Jadla pigulke ok 19 ok 3 zwymiotowala. Wplywa to ujemnie na jej skutecznosc? |
 |
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
Po tkaim czasie jest już wchłonięta.
Ale na przyszłośc niech tak nie chleje.
|
|
sternchen
|
|
moloszek dobra rada.leków(PIGUŁKA TO TEZ LEK)nie miesza sie z alkoholami->{może wpłynac na dzialanie i skuteczność leku,ale niewielkie ilości alkoholu nie zaszkodzą-}bo potem może być krzyk i płacze i posty w stylu moja laska barała regularnie tabsy a wpadlismy jak to możliwe?!  |
 |
|
|
moloszek
|
|
Z natury alkoholiczką nie jest, jednak był powód do świętowania :)
Wczoraj powinna dostać okres a go nie ma. Ja się tym nie przejmowałem dopóki ona na mnie nie wpłynęła swoim strachem. I mi się udzieliło.
Dzięki chłopaki Buziaki dla was javascript: test(' '); |
 |
|
|
sternchen
|
|
no nie wiem czy tu chłopaki(PS.ja jestem kobieta) to krwawienie z odstawienia może czasem nie wystąpić-przynajmniej u mnie tak bywa czasem,choć rzadko-no i zwykle okres dostaje pod koniec przerwy-między 4-6dniem-nie wiem czemu akurat tak-ale moja gin mowi że to normalka |
 |
|
|
moloszek
|
|
Oj, przepraszam
Twój niemiecko brzmiący nick mnie zmylił :)
Pozdrawiam w takim razie obie kobiety!
Miłej nocy i dziękuję jeszcze raz za info |
 |
|
|
kempa15
|
|
Witam :)mam problem mianowicie (dla niektórych by to było błogosławieństwo )... moja dziewczyna juz pół roku bierze tabletki anty i zawsze dostawała okres w terminie (w czwartek odstawiała tabletki okres był w piątek góra w sobote) dziś jest wtorek i... kukuk niespodzianka przyszedł okres 3 dni za wcześnie jest sie czym przejmować czy czasami sie tak zdarza?? Za odp z góry dziekuje:) |
 |
|