Autor |
"**Pigułki antykoncepcyjne** pytania i odpowiedzi tu;-)" |
|
monia4
|
|
no nie mów że mog± się jeszcze jakie¶ pojawić... to dziła z opóĽnieniem? |
 |
|
|
Sweet69
|
|
|
|
monia4
|
|
mam nadzieję ze bedzie ok, mój gin jest naprawdę spoko i chodze do niego od 3 lat, więc zna mój organizm jako tako, no i co najważniejsze to naprawdę zrobił szczegółowy wywiad no i przede wszystkim podstawowe badania( cytologię, usg, no i kontrolne badanie piersi), dodam jednak że chodzę prywtnie no i swoj± drog± to z tego co tu czytam to aż szlak człowieka trafia że w naszym kraju to trzeba zapłacić żeby lekarz porz±dnie się tob± zainteresował!!!! |
 |
|
|
Sweet69
|
|
|
|
monia4
|
|
masz rację, jak to mówi± " nie chwal dnia przed zachodem słońca'... póki co ciesze sie życiem, okaże sie po czasie.Dzięki za cierpliwe wysłuchanie... |
 |
|
|
butt3rfly
|
|
powtarzam po raz 100
zadne badanie nie pokaza czy akurat te tabletki beda dla Ciebie dobre.
a badania krwi i inne sa jedynie po to, by mozna bylo stwierdzic czy pacjentka w ogole moze stosowac taka metode antykoncepcji...
widze monia , ze jestes zielona jesli chodzi o pigułki, radze, wiec poczytac temat
no i ulotke!
|
Specjalista -
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Motylek SOG, dobrze powiedziane!  |
 |
|
|
butt3rfly
|
|
|
|
monia4
|
|
a tu, to akurat widzę że ty mnie żle zrozumiała¶ kochana, bo to że sie tabletki raczej dobiera metod± prób i błędów to wiem, chodziło mi o to że puki co to czuję sie super i czekam co dalej,a ryzyko ze tabletki bed± zle dobrane to wg mnie znacznie spada jesli ma sie dobrego i przede wszystkim stałego lekarza, który cię zna. |
 |
|
|
butt3rfly
|
|
a co ma lekarz do tego?
przeciez to twoj organizm a nie jego
.
skutki uboczne , moga sie pojawic nawet po roku brania
|
Specjalista -