Autor |
"**Pigułki antykoncepcyjne** pytania i odpowiedzi tu;-)" |
|
Minasia
|
|
No właśnie nic nie powiedziała a ja głupia nie zapytałam xD Pierwsza wizyta w życiu i miałam niezłego stresa. Zrobiła cytologie i powiedziała, że zobaczymy jak wyjdzie ^^'
Jak poczytałam o tej nadżerce to naprawdę zaczęłam się bać :/ |
 |
|
|
butt3rfly
|
|
czego?
jak nic nie powiedziala to znaczy ze mala.
co lekarz to inna teoria.
ja mialam starsznie duza i o tym nie wiedzialam , bo pani doktor stwierdzila, ze dopiero po ciazy pozna wypalic/zamrozic
ale na szczecie zmienialm lekarza i od 2 lat chodze do jednej z lepszych gin w 3miescie , jest po prostu swietnym lekarzem i kobieta na luzie. w dodatku jedyny ginekolog dzieciecy.
jak zobaczyla moja nadzerke to powiedziala, ze nie ma sie nad czym zastanawiac tylko zamrozic.
no i jest luz.
jak cytologia wyjdzie Ci wporzo to pewnie da cio jakies docipne tablety jak nie jest duza.
nie ma sie czego bac
|
Specjalista -
 |
|
|
GoldenEyes
|
|
sluchaj,jak zaczniesz opakowanie w pierwszy dzien okresu to jestes zabezpieczna od pierwszej tabletki,zreszta sama przeczytasz ulotke
z tym,ze w tym pierwszym opakowaniu jesli zdarzy ci np. sie zapomniec tabletke jest wieksze ryzyko ciazy,pewnie dlatego tak zalecila
Specjalista -
 |
|
|
Vajolaa
|
|
mam pytanie:
istnieja jakiesj pigułki antykoncepcyjne po których rośnie sam biust a nie inne czesci ciała?
watpie w to szczerze lecz znajoma udawadnia ze istnieją ;) co wy na to?
|
 |
|
|
Minasia
|
|
Heh...ogólnie co do tej nadżerki bardzie spanikował mój chłopak niż ja....a później moja mama o.O no i mnie się udzieliło
Teraz tak się zastanawiam czy przy tej nadżerce mogę normalnie zacząć brać tabletki? |
 |
|
|
Sweet69
|
|
Vajola ...
tabletki antykoncepcyjne z zalozenia są antykoncepcyjne i to zadanie mają spełniać, nie ma antykoncepcyjnych na biust to, że jedna dostaje cycków po tabsach a inna dupy to tylko skutek uboczny, który u jednej może wystąpić a u innej nie.
Minasia najpierw wylecz nadżerkę, potem się bierz za tabletki anty
Zmieniony przez - Sweet69 w dniu 2008-04-09 11:24:21 |
Ekspert -
 |
|
|
monia4
|
|
zgadzam sie z poprzedniczką,najpierw wylecz nadżerke a potem weź się za tabletki. Ja miałam taka sama sytuację, przyszłam na kontrolną wizytę(przy okazji po tabletki), a tu sie okazało że jest nadżerka, no i mój gin powiediał że w pierwszej kolejności to leczymy nadżerkę. Zrobił mi cytologię i zapisał globulki(Albothyl), no i kazał przyjść po zakończeniu kuracji, Niestety tabletki nie pomogły i miałam roboną elektrokoalugację.Teraz wszystko jest ok i ciesze się że wzięłam siew tak szybko za leczenie tej nadżerki, bo z tego co wiem im dłużej sie czeka tym większe nieprzyjemości potem, bo nadrzerka może sie powiekszać.A po co Ci dodatkowy stres! |
 |
|
|
sweeeet
|
|
|
|
Sweet69
|
|
zacznij dzień wcześniej niż zwylke. |
Ekspert -
 |
|
|
Maaalinkaa
|
|
Wydaje mi się , że najlepszym rozwiązaniem będzie jak zaczniesz od soboty bo jednak ta ciągłość 7dni musi być zachowana... |
 |
|