Biorąc Yasminelle jak i inne tabletki anty mogą wystąpić bóle brzucha. Ja z początku tez miałam Yasminelle i organizm najwidoczniej nie przyjął tych tabletek i miałam bóle brzucha, głowy i w sumie niezbyt sie czułam. Lepiej jakbyś poszła do ginekologa bo może jakaś zmiana tabletek by ci się przydała. Ja od paru miesięcy biorę Novynette i teraz już jest wszytko ok. Najwidoczniej wszystko zależy od przystosowania organizmu
czasem na solarium nie chodzila?
niestety niektore kobiety kiedy biora tabletki i chodza na solarium to moze pojawic sie taki skutek uboczny-ale to juz kwestia organizmu
mam pytanie , moja dziewczyna ma obecnie przerwe miesieczna w braniu tabletek (tak zalecil ginekolog) , bierze tabletki Harmonet i mam pytanie niedlugo zacznie jej sie miesiaczka wiec 1 tabletke ma przyjac w pierwszym dniu krwawienia tak ?
wszystko tak samo jak po raz pierwszy zaczynala brac tabletki zasady sie nie zmieniaja
jak juz robic to 3miechy
Co do bólu brzucha. Dam sobie jeszcze jeden miesiąc i zobaczę.
A Yasminelle wolę brać z uwagi na mega małą dawkę. Ogólnie czuję się dobrze... Kiedyś brałam Harmonet to wariowałam.. Ból głowy, ciśnienie za wysokie..masakra.