a jak biore tabletki np. jeden dzien o 7.40 potem o 10 i prawie codziennie o innej godzinie z tym ze w granicach 7.30-10.00 to dobrze czy powinnam brac o tej samej godzinie? i jeszcze jedno pytanie: czy mozna brac tabletki na czczo??
Można brać na czczo.
Różnica kilku godzin nie wpływa na skuteczność.
Ale jeżeli bierzesz o stałej godzinie to np krawianie z odstawienia też zawsze bedzie tak samo Ale ważna jest pora np zawsze brac rano albo zawsze ok południa.
Sprawdzałam wypis leków który jest załączony na forum ale nie ma tam czegoś takiego jak "Torecan" przeciw wymiotny zawierający Thiethylperazinum. Może osłabić działanie tabletek? Wzięłam go bo i tak nie zamierzam na razie kochać się bez dodatkowego zabezpieczenia ale lepiej wiedzieć na przyszłość xD
I czy jeśli zwymiotuje tabletkę np z czwartku to czy mogę wziąć następną piątkową i dołożyć jedną z następnego blistra...czy raczej tak nie da rady?
jak zwymiotujesz w ciagu 4 godz od wziecia tabletki to zeby zachowac dzialanie bierzesz nastepna
Ile ciśniesz na klatę że taki mądry jesteś!?
Najzajefajniejszoświetny koleś %-)