hmm...potrzebujesz tabletek zawierajacych drospirenon (Drospirenonum)-ten hormon jest m.in w yasminelle-ale one są drogie cena waha sie w granicach 35-44zł)-własnie te biore-jestem z nich zadowolona-lekarz przepisał mi je mimo ze nie mialam klopotow z cera-wczesnie stosowalam cilest i zawsze jak sie zblizal koniec opakowanie jakis syf na czole lub gdzies na twarzy wyskoczył-z yasminelle nic mi nie wyskakuje;
jest jeszcze diane-35-głowne właśnie działaja na cere-a działanie antykoncepcyjne jest efektem ubocznymcena tych coś ok. 13zł -bo kumpela bierze;w necie znajdziesz niepochlebne opinie na temat tych pigułek-ale powiem ci jedno zalezy od osoby-kolezanka bierze 4 lub 5 miesiac i ani grama nie przytyła;
nowszym odpowiednikiem diane-35 jest syndi-35(ale nie wiem czy ma to samo działanie;
najlepiej bedzie jak porozmawiasz ze swoim ginem-bo i tak on ci musi przepisac inne tabsy-bo w aptece dadza ci te co sa na recepcie napisane
Czy kobieta biorąca tabletki koncepcyjne może zajść w ciążę?
Tak. W przypadku błędów w stosowaniu tabletek lub przy używaniu jednego rodzaju tabletek (nazwy nie mogę podać) . Ważna jest regularność stosowania co do minuty - tak więc przy nieregularnym stosowaniu lub zapomnieniu zażyciu może się okazać, że w cyklu tym nastąpiła owulacja, a więc możliwe jest zajście w ciążę.
Chodzi o Cerazette tabltki jednoskładnikowe.
Je należy brac z bardzo dużą dokałdanośćią. Ale w Polsce stosuja je praktycznie tyklo matki karmiące
tylko nie cieszy mnie ten fakt
aha i przy suchosci , pamietajcie o zelach nawilzajacych , np KY do kupienia w aptece
a jesli chodzi o te co dzialaja na cere to
yasmin
diane 35 i
syndi 35
dopoki nie wyprobujesz , nie przekonasz sie czy Ci pomoga i nie patrz na opinie innych jak reaguja, bo twoj organizm moze inaczej je przyjac! to indywidualna sprawa
Zmieniony przez - butt3rfly w dniu 2008-05-12 00:25:28