ja brałam yasmin-bez wiekszych skutków ubocznych(jedynie zajbista suchosc pochwy i powiekszenie cycek z B na C-to akurat plus) teraz biore yasminelle(biust bez zmian,ale juz nie ma takiej pustyni jak przy yasmin-generalnie to mi słuzy przyjmowanie ich
sweet ale raczej nie sugeruj sie ludzmi bo na kazdego inaczej moze działac-dla mnie ok dla kogos innego niekoniecznie
Zmieniony przez - rakietaONA w dniu 2008-05-15 20:12:59
czy po tabletkach w organizmie zachodzi coś takiego, że trzeba je przyjmować przez jakiś czas? właśnie skończyliśmy swoje pierwsze opakowanie, po tym opakowaniu musimy kupić następne?? czy możemy sobie odstawić, a jak zechcemy ponownie to wtedy kupimy za jakiś czas. Czy ma to jakieś znaczenie?
Można odstawić w każdym momencie, ale trzeba być przygotowanym, że późnejsze okresy mogą się opóźnić lub przyśpieszyć bo organizm nie lubi takich zmian.
Jeżeli robić przerwę to min na 2-3 cykle. A nie zaczynać i przestawać ciagle.
właściwie czemu nie chcesz brać kolejnego opakowania?
Zmieniony przez - Miareczka w dniu 2008-05-20 20:29:01