Kiedy moja to zrozumie... _______________________________ XXX
to poka jej co to spontaniczność kminisz _______________________________ [http://www.youtube.com/watch?v=ksiXn6h-gwo]
Przeciez nie straci przez to glowy tak zeby na smierc zapomniec o gumce. _______________________________ XXX
Ja tego nie kumam i nie uznaje w sensie sexu ze stałą partnerką w gumie _______________________________ Chroń swoje nerwy.
Kanarku chcesz nam coś powiedzieć? Może chcesz o tym porozmawiać?
Radida chcesz porozmawiac o kanarku? To wal do mnie. _______________________________ XXX
Raz mi gdzieś tam pojechał, oburzyłam się, ale już mi przeszło. Znów nastawiam sie pokojowo do kanarka
Nieno - raczej nie muszę o tym rozmawiać. Dawno mam - w tym temacie - czasy gadania tylko - za sobą _______________________________ Chroń swoje nerwy.
A bo już myślałam że jest jakiś problem, że nie masz partnerki, albo że nie masz na gumy, różne opcje już kminiłam
Nie mam gumy bo jej nie uznaję - po prostu jest mega niekomfortowa a ja lubię przestrzeń i brak ograniczeń ( mam na myśli "****a musze się poprawić bo mi zaraz spadnie ta guma) _______________________________ Chroń swoje nerwy.