mialem pic, ale przypomnialem sobie ze musze proszki polknac, a one wazniejsze, bo od nich zalezy moje dbre samooczucie%)
Mam problem. Moja dziewczyna bierze tabletki antykoncepcyjne i do tej pory okres byl regularny w tym miesiacu spoznil sie o dwa dni a dzien po jego zakonczeniu moja dziewczyna ma jakies dziwne plamienie z tym ze ta wydzielina ma kolor... brazowy . Nie wiem co robic. Co sie dzieje. Prosze o pomoc
nie no jak to jest początek to w sumie nic takiego strasznego a śluz jak jest w nim troche krwi to nie jest czerwony tylko brązowawy... zdarza sie nie panikuj
to nie robi roznicy,ze krwawienie pojawilo sie np 4 a nie jak zawsze 2 dnia przerwy,wazne,ze wystapilo
ta wydzielina to plamienie,ktore moze pojawiac sie w nawet w czasie trwania opakowania ze wzgledu na np niskie stezenie hormonow w tabletkach
jeśli biorę inne leki ktore zmniejszaja skuteczność tabletek antykoncepcyjnych to jesli bedziemy uzywali prezerwatywy w czasie przyjmowania tych lekow i 7 dni po zakonczeniu ich zażywania czy to wystarczy? czy bede wtedy w 100% zabezpieczona?