Autor |
"**Pigułki antykoncepcyjne** pytania i odpowiedzi tu;-)" |
|
amogjelmne
|
|
i czy przypadkiem w pierwszych dniach tabletki antykoncepcyjne nie dzialaja tak jak te do 72h? |
 |
|
|
amogjelmne
|
|
ok tak czy siak ginekologa musze odwiedzic a dzisiaj jeszcze test zrobie..dzieki |
 |
|
|
GoldenEyes
|
|
i czy przypadkiem w pierwszych dniach tabletki antykoncepcyjne nie dzialaja tak jak te do 72h?
to jesli wzielabys kilka naraz to maja zadzialac jak tabletki PO-jest tego typu metoda,ale nie orientuje sie,bo od tego jest postinor albo escapelle
Specjalista -
 |
|
|
dr Vitamin
|
KRAKOWSKI BUC
|
|
pytanie pilne mam..
dziewczyna bierze tabletki ale wczoraj i chyba przed wczoraj nie wzieła.. dopiero dzisiaj.. a jak to w niedzielę bywa.. odbył się stosunek płciowy
zapie.dalać po receptę na postinor duo czy nie?!
|
|
INSOMNIA
|
|
Mam pytanie:)
Jak reagujecie na Yasminelle?
Bo ja juz 4 dzien biore i nie mam zadnych skutkow ubocznych [oprocz jak narazie zwiekszonego libido] |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
|
|
dr Vitamin
|
KRAKOWSKI BUC
|
|
dziewczyna je bierze.. w sumie to ze 2-4 tygodnia powinnas poczekac, czy zaskoczą na twój organizm.. potem możesz się ruchać do woli
|
|
GoldenEyes
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
Mam kolejne pytanie do kobiet korzystajacych z antykoncepcji hormonalnej..
czy po tabletkach [a przynajmniej na poczatku] mialyscie doly?
Taka zadowolona bylam, ale dzisiaj cos mi się nie wiem zrylo i przeplakalam ostatnie 5 godzin tak naprawde z blahych powod i teraz wydaje mi się to dziwne, a gdzies czytalam, ze na poczatku sa mozliwe stany depresyjne ?  |
 |
|
|
GoldenEyes
|
|
na ulotce jest napisane,ze po paru latach brania moze wystapic ostrzejsza depresja
przy novynette bylam nadwrazliwa,przez cale opakowania czulam sie tak jak wczesniej tylko na pare dni przed okresem
jak czujesz sie po swoich bardzo zle to do lekarza i zmiana,jest taki wybor,ze nie musisz sie meczyc
Specjalista -
 |
|