Autor |
"**Pigułki antykoncepcyjne** pytania i odpowiedzi tu;-)" |
|
MaxB
|
|
Witam, przeczytalem caly temat ale nie znalazlem odpowiedzi na nurtujace mnie pytanie; otoz czy to normalne ze dziewczyna zaczela brac tabelty i po pierwszym opakowaniu pierwszy okres ciagnie sie jej juz od 12 dni?
|
|
CZB
|
|
Ja mam 2 pytania.
1.Co mozecie powiedziec o tabletkach Harmonet
2.Czy jezeli wystepuje plamienie a tabletki sa brane zgodnie z zaleceniem to czy dziewczyna jest zabezpieczona?? |
 |
|
|
Nicci
|
|
|
|
CZB
|
|
dzieki soga juz wczesniej dalem wiec nie wejdzie |
 |
|
|
Capslock__
|
|
mam pytanie ale nie znalazłem tutaj konkretnej odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Otóż moja dziewczyna brała tabletki jeanine i poprzez mały problem nie zaczęła 2 go opakowania (można doczytać w temacie pigułki anty i przerwa). I tu moje pytanie. Czy po pierwszym opakowaniu i odstawieniu tabletek cykl miesiączkowy wraca do normalnego czasu czy pozostaje tak jak sie bierze tabletki czyli "wymuszone" 21 dni??z góry dziekuje za odp.
|
Nicci
|
|
Ciezko jednoznacznie powiedziec, jak jej organizm zareaguje. Czesto po odstawieniu tabletek troche trwa zanim cykl wroci do normy. Skoro jednak wykorzystala tylko jedno opakowanie podejrzewam, ze powrot do tego, co bylo przed przyjmowaniem nie bedzie dlugi
Noctua Summe Farmosa Parvula |
Specjalista -
 |
|
|
CZB
|
|
ja mam pytanko jak moja kobieta wziela tabletke o 18.30 i upila sie wczoraj i wymiotowala kolo 1 w nocy
czy tabletka zdazyla sie juz wchlonac?? |
 |
|
|
Nicci
|
|
wchlania sie okolo 3-4 godzin
Noctua Summe Farmosa Parvula |
Specjalista -
 |
|
|
CZB
|
|
|
|
emil20
|
|
Mam pytanie moja dziewczyna wzieła juz pierwsze opakowanie tabletek Regulon teraz jest w trakcie 7 dniowej przerwy. Czy drugie opakowanie zaczyna normalnie od startu po 7 dniach, bo tam w ulotce coś wpominane było o jakiś dniach tygodnia ?? |
 |
|