Autor |
"**Pigułki antykoncepcyjne** pytania i odpowiedzi tu;-)" |
|
Misamee
|
|
Większość objawów niepożądanych, a zwłaszcza krwawienia i plamienia związane ze stosowaniem antykoncepcji występują najczęściej w pierwszych cyklach stosowania, u kobiet palących papierosy, oraz w przypadku, gdy kobieta zapomniała przyjąć tabletki.
Bababa kurde mam takie pytanie, dziewczyna pierwszy raz bierze tabletki i jakoś tak wzięło się i wyszło ze sie kochaliśmy podczas okresu znaczy pod koniec, no i znowu wczoraj kiedy powinno być już po okresie, znowu było troche krwi to moze być to, czy tabletka moze przedłuzyć okres? Nie znam sie kurde na tabsach
Aha zaczęła brać żeby wyregulować okres nie wiem czy to ma jakies znaczenie wątpie ale lepiej dodac ;)
Zmieniony przez - Misamee w dniu 2008-06-29 23:14:21 |
 |
|
|
monika007
|
|
Witam. chciałabym wiedzieć czy jakieś zabiegi w gabinecie kosmetycznym np. ultradźwięki mogą jakoś wpływać na działanie tabletek antykoncepcyjnych? |
 |
|
|
Sweet69
|
|
Misamee rozumiem, ze stosunek odbyl sie między jednym opakowaniem a drugim? |
Ekspert -
 |
|
|
Misamee
|
|
|
|
Sweet69
|
|
czyli tak (popraw mnie jak się myle)
dostała okres i w pierwszym dniu krwawienia zaczela brać tabletki - tak?
po paru dniach - regularnego przyjmowania byla przerwa w krwawieniu -tak?
no i byl sex blablabla
jesli tak to wsio ok
niech dalej bierze tabsy |
Ekspert -
 |
|
|
malutka15
|
|
ostatnio bylam na imprezie mam 15lat i kolega robil mi palcowke.. byl to moj pierwszy raz,, leciala mi krew:( cze mmoglam zajsc wciaze:(:( prosze o szybki odpis |
 |
|
|
Sweet69
|
|
|
|
tonymotyl
|
|
|
|
monika007
|
|
Witam. chciałabym wiedzieć czy jakieś zabiegi w gabinecie kosmetycznym np. ultradźwięki mogą jakoś wpływać na działanie tabletek antykoncepcyjnych? proszę o odpowiedz...
|
 |
|
|
Sweet69
|
|
.
Zmieniony przez - Sweet69 w dniu 2008-06-30 15:28:52 |
Ekspert -
 |
|