Autor |
"**Pigułki antykoncepcyjne** pytania i odpowiedzi tu;-)" |
|
monika007
|
|
ej nie straszcie mnie... Co z tymi ultradzwiękami? |
 |
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
Już ci pisałam
Tak samo wpłaywa jak burza piaskowa w Kabulu lub motyl w puszczy amazońskiej<yes>
|
|
monika007
|
|
A jak nie mam okresu w trzecim dniu przerwy po trzecim opakowaniu to jest ok?? |
 |
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
A w który dniu przerwy wczesniej miałas?
|
|
monika007
|
|
Wczesniej to chyba byl drugi.... |
 |
|
|
GoldenEyes
|
|
jakie ultradzwieki?-co one do tabsow maja
poczekaj spokojnie,ja czasami mialam nawet dopiero w czwartym dniu
a jak sie nie pojawi to zastanow sie czy faktycznie nie zdarzylo Ci sie zapomniec tabletki,albo wymioty/biegunka w ciagu 4h od wziecia a moze bralas leki obnizajace skutecznosc?
jak cos z tego masz prawo sie bac,wiec przed rozpoczeciem nastepnego opakowania do ginekologa
Specjalista -
 |
|
|
Aicik
|
|
nieprzejmuj sie jw;)ja juz 2 razy mialam tak ze w srode bralam ostatnią i dopiero w niedizele- o 14 dostawalam.
|
Xspeed08
|
|
|
|
mada6035
|
|
Od dwóch lat biorę Harmonet,na ulotce napisane jest,że tabletki tak regulują cykl,że można przewidzieć nie tylko dzień,ale i godzinę krwawienia.U mnie niestety to się nie sprawdza-ostatnia tabletkę biorę w poniedziałek,krwawienie na początku występowało w piatek rano a potem praktycznie z kazdym cyklem opoznialo się aż doszło obecnie do niedzieli-czy to normalne?Skoro mozna przewidzieć godzinę topowinno zawsze występować w tym samym dniu a nie z kazdym miesiącem coraz pozniej.Myślę,że jeszcze trochę czasu minie i w ogole nie będzie u mnie mieścić się w przerwie 7dniowej jesli tak będzie dalej...dlaczego tak się dzieje?
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
Z tym godzinowym występowaniem krwawienia to właśnie tak jest, że po pierwsze nie u kazdego działa a po drugie musisz brać całe cykle o dokałdnie tej samej godiznie i nie mylić się.
A to przestawianie niczemu nie przeszkadza.
|