Autor |
"**Pigułki antykoncepcyjne** pytania i odpowiedzi tu;-)" |
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
Ja bym stosowała dodatkowo prezerwatywy.
|
|
butt3rfly
|
|
Kiedy mówi się o biegunce?
Biegunką określa się oddawanie płynnego, półpłynnego lub papkowatego (nieuformowanego) stolca z częstością większą niż 3 razy na dobę. Biegunkę rozpoznaje się również wówczas, gdy chory odda przynajmniej jeden luźny stolec zawierający krew, śluz lub ropę. Biegunce towarzyszyć mogą bóle brzucha, osłabienie, nudności i wymioty, może wystąpić gorączka i odwodnienie.
tak jak miarka
a na srake polecam laremid
Zmieniony przez - butt3rfly w dniu 2008-07-18 23:28:46
|
Specjalista -
 |
|
|
GoldenEyes
|
|
|
|
Aga20a
|
|
ok;)
kupilam durexy;)
i stoperan:)
dzieki za odp |
 |
|
|
Dafnesss
|
|
Pomocy.!...mam 17 lat i mój chłopak nie może kochać sie w gumkach...:(...pozostały nam tabletki i to chyba będzie najlepsze wyjście ...:(nie wiem czy ginekolog mi je przepisze...czy może jestem jeszcze za młoda na tabletki antykoncepcyjne?:( |
 |
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
Jeżeli masz regularane okresy, brak jakiś innych przeciwskazań to nie będzie problemu.
Wybierzcien sie razem do ginekologa dobrać tabletki i dokałdnie o wszytsko wypytajcie.
|
|
Aga20a
|
|
zapytaj go najpierw dlaczego nie moze
moze po porstu udaje... |
 |
|
|
Dafnesss
|
|
|
|
Dafnesss
|
|
|
|
GoldenEyes
|
|
wlasciwie przy tabletkach bedziesz miec cykl regularny,ale nie zapomnij o tym ginekologowi wspomniec
z tym tyciem to pier.doly
po prostu moga zwiekszac Ci apetyt i potem jak sie babka nie umie pohamowac to zwala wszystko na tabsy
niektore moga powodowac zatrzymywanie sie wody w organizmie,dlatego liczy sie ,aby byly dobrze dobrane-chociaz z reguly to zasada jak w totolotku,dlategi wyprobowujesz jak cos nie tak zmieniasz
co do wieku bez problemu powinien Ci przepisac
Specjalista -
 |
|