Autor |
"**Pigułki antykoncepcyjne** pytania i odpowiedzi tu;-)" |
|
zuz1234
|
|
mam pytanie czy jeśli podczas przyjmowania tabletki w 3 tyg przez przypadek pogryzłam ja czy powinnam mieć powód do obawy czy zadziałała normalnie ??;> dodam ze tego samego dnia współżyłam.. wcześniej wszystko bez zmian przyjmowałam ale ta sytaucja troche mnie zaniepokoiła. dziękuje z góry za odpowiedź. |
 |
|
|
Dafnesss
|
|
panienka69...poszukaj czegoś w dziale stulejka |
 |
|
|
GoldenEyes
|
|
|
|
Aga20a
|
|
przeczytaj ulotke
z reszta to ze ja pogryzlas chyba nie powinno miec wiekszego znaczenia... |
 |
|
|
zuz1234
|
|
na ulotce nie ma takiej informacji.. przeczytałąm ją już bardzo dokładnie :) ale też tak myśle ze to nie ma znaczenia lecz wolałam to usłyszeć jeszcze od kogoś :) thx |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Czy melatonina [hormon ulatwiajacy zasypianie] ma jakis wplyw na tabletki?
Prosze o szybka odpowiedz
|
 |
|
|
panienka69
|
|
|
|
natala005
|
|
Jestem w trakcie siedmiodniowej przerwy brania tabletek antykoncepcyjnych. Przyjmowałam je zgodnie od pierwszego dnia okresu, o stałej porze. Było to moje pierwsze opakowanie. Dziś mija 4 dzień a okresu wciąż nie dostałam. Wykluczam ciażę, gdyż uprawiałam z chłopakiem tylko stosunek przerywany(ze względu na to, że to pierwsze opakowanie). Chciałam spytać co będzie jeśli do końca przerwy okres nie wystąpi? Czy rozpoczynać kolejne opakowanie nawet jeśli go nie będzie? Czy jest w ogole możliwość, że okresu może nie być? |
 |
|
|
butt3rfly
|
|
hejka krejzole
natala
skoro przyjmowalas o stalej porze, nie wystapily wymioty , biegunka, nie bralas zadnych lekarstw wchodzacych w interakcje to nie masz sie o co martwic.
pamietam, ze przy jednych tabletkach tez dostalam okres 4 czy 5 dnia i trwal tylko 3 dni.
jesli okres nie pojawi sie przyjmuj normalnie dalej , dla pewnosci zrob test.
jesli nie pojawi sie przy drugiej siedmiodniowej przerwie, idz do lekarza .
|
Specjalista -
 |
|
|
natala005
|
|
Nie miałam biegunki, wymiotów ani nie przyjmowałam innych leków. Dwa razy zdarzyło mi się przyjąć tabletkę niecałe dwie godziny przed zaplanowanym czasem. Czy to też może wpłynąć na ten brak okresu? |
 |
|