Autor |
"**Pigułki antykoncepcyjne** pytania i odpowiedzi tu;-)" |
|
Aarktica
|
|
Witam.
Niedawno skończyłam pierwsze opakowanie tabletek, ale... nie zapisałam sobie nigdzie, którego dnia wzięłam ostatnią (ach, wstyd). No i zaczęło się dzikie liczenie - czy to był wtorek? Środa? Pomyślałam, że może lepiej będzie wziąć w ten cholerny wtorek, mimo, że to na pewno było za szybko. Czy wzięcie tabletki zbyt szybko o jeden, no, może dwa dni, wpływa jakoś na płodność? |
 |
|
|
GoldenEyes
|
|
lepiej jak skrocisz przerwe,bo wtedy jest zachowana skutecznosc
jesli wydluzysz przerwe nawet o jeden dzien przez pierwszy tydzien dodatkowa guma
wiec lepiej wez szybciej
Specjalista -
 |
|
|
matyldaprj
|
|
Spróbuję jak tylko wybiorę się do lekarza w Polsce,na razie testuję antybiotyk Dalcin T na te krochy,dwa razy dziennie,niby coś tam wysusza,ale już sama nie wiem bo przecież one pojawiają się i znikają naturalnie więc w sumie nie wiem czy to działanie antybiotyku czy zwyczajny cykl hormonalny.
Dzięki za rady i odezwę się jak coś wykombinuję u lekarza!!!
 |
|
|
GoldenEyes
|
|
diane ma duza dawke hormonow ,wiec jesli na cere Ci nie pomaga to naprawde dobrze byloby gdybys sprobowala jakichs ,ze tak to nazwe "lzejszych"
odezwij sie potem co Ci zapisano
Zmieniony przez - GoldenEyes w dniu 2008-08-07 15:50:01
Specjalista -
 |
|
|
matyldaprj
|
|
Jeszcze raz dzięki i odpiszę jak coś uda mi się załatwić,jednak nie prędzej niż za miesiąc niestety...
 |
|
|
anetej
|
|
Dziewczęta, chciałam się Was poradzić w kwestii łączenia blistrów. Czy mogę 3 pod rząd wziąć? |
 |
|
|
GoldenEyes
|
|
|
|
anetej
|
|
|
|
Gabiii1
|
|
Od niedawna biorę Diane 35...i mam takie pytanie- czy można pić alkohol po tabletce? Na ulotce nic nie pisze a czasem zdazy mi sie wypic ;] |
 |
|
|
bambochaaa
|
|
mozna, ale bez przesady
bylebys nie zwymiotowala do 2-3h po wzieciu tabletki
 |
|