Autor |
"**Pigułki antykoncepcyjne** pytania i odpowiedzi tu;-)" |
|
GoldenEyes
|
|
jak zapomniala w drugim tygodniu tabletki to wystarczy guma przez tydzien
jezeli zapomnialaby w trzecim wtedy mozna polaczyc opakowania badz jezeli to juz koncowka opakowania zrobic od razu przerwe
Specjalista -
 |
|
|
anka20
|
|
cześć
wcześniej stosowałam Cyprest i wszystko było ok., a od 3 miesięcy biorę Nowonett4e i mam problem z miesiączką. po pierwszym opakowaniu okres dostałam 9 dnia a nie w ciągu 7 dni i trwał 1,5 dnia a po następnym opakowaniu wogóle go nie dostałam, a teraz skończyłam następne i dziś mija 7 dniowa przerwa i nic. mój lekarz wykluczył 2 tygodnie temu ciąze i zapewniał ze dostane okres a tu nic...nie wiem co mam myśleć na ten temat.... |
 |
|
|
GoldenEyes
|
|
w ciagu pierwszych 3 cykli krwawienie podczas przerwy moze sie w ogole nie pojawic i takie dziwne akcje tez sie zdarzaja
ja wzielabym 4 opakowanie i jezeli nadal nie uregulowaloby sie odwiedzlabym lekarza w celu zmiany tabletek
Specjalista -
 |
|
|
result
|
|
brała któras z was yasminelle? |
 |
|
|
Minasia
|
|
|
|
result
|
|
i dobre są? tzn czy skuteczne? na jakimś forum przeczytałam ze łykając skrzyp polny i tabletki anty... to mogą mieć one mniejsza skuteczność |
 |
|
|
Sweet69
|
|
|
|
Minasia
|
|
Myślę, że na pewno nie są mniej skuteczne niż inne :)
Sprawdzają się w 100-tu procentach, jeśli przestrzegasz ulotki. A co do skrzypu polnego....to nie mam zielonego pojęcia....musisz go brać?  |
 |
|
|
result
|
|
w sumie nie musze, ale wiesz dobrze działa na włosy paznokcie, itd:) zawsze mogę dać sobie z nim spokój |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Mam pytanie, wlasnie skonczylam 3 opakowanie Yasminelle. [2 dzien przerwy]
Mysle nad tym, zeby zmienic na Diane i tu mam problem: Czy jezeli teraz zaczelabym barc Diane bylabym chroniona od 1 dnia jak przy Yasminelle, czy lepiej znowu odczekac pierwsze opakowanie? |
 |
|