Szkoda,że nikt nie odowiedział na moje pytanie... Moze zapytam wiec teraz czy jesli dostalam okresu w czasie brania tabletek, a teraz mam 7dniowa przerwe i czy w przypadku nie dostanie teraz okresu powinnam rozpoczac nowe opakowanie po tej przerwie ???
to w tym przypadku przed rozpoczeciem kolejnego opakowania nalezy wykluczyc ciaze
ULOTKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Wiesz biorąc pierwsze opakowanie mialam lekkie plamienie ale generalnie biorąc kolejne opakowania nowynette dobrze je tolerowalam, ostatnio wlasnie tylko zaskoczył mnei ten okres ale tak jak napisalam brałam tabletki przewaznie o 7 rano niestety dwa dwni pod rząd raz wzielam o 11 a raz o 13... wiec moze organizm "pomyslał" ze czas na okres no nic póki co mam przerwe... nie wiem tylko czy teraz powinnam sie spodziewac w tej przerwie jak gdyby drugiego okresu ?
a ile czasu juz je bierzesz?
w pierwszych miesiacach harmonetu jak mialam takie parogodzinne opoznienia tez zdarzaly mi sie krwawienia w trakcie opakowania,potem sie wszystko uregulowalo
nie wiem tylko czy teraz powinnam sie spodziewac w tej przerwie jak gdyby drugiego okresu ?
tak
Zmieniony przez - GoldenEyes w dniu 2008-10-11 21:54:24
No dzisiaj zawitał do mnie okres, czy jesli przy kolejnym opakowaniu(czwartym) w trakcie brania tabletek pojawi sie krwawienie badź plamienie oznaczac to będzie,że tabletki te nie są dla mnie i nie zabezpieczają mnie ???