Autor |
"**Pigułki antykoncepcyjne** pytania i odpowiedzi tu;-)" |
|
Don__
|
|
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
Kto Ci zrobił kuku DOnku?
|
|
Don__
|
|
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
Miłość zmienia ludzi
|
|
Don__
|
|
Aha, tylko się nie wieszaj, jak się skończy.
Albo nie, będę miły: życzę mężusia, domku, 5tki dzieciaczków i obwisłych cycków od karmienia
Chyba mi to troszkę nie wyszło, ale wybacz mi: od tygodnia nikogo nie doprowadziłem do płaczu i mi odpjerdala - bez focha, k?
Zmieniony przez - Don__ w dniu 2008-12-05 18:10:37 |
 |
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
Zwazywszy na wysoki poziom endomorfin czuje się doskonale
|
|
Don__
|
|
Nie interesuje mnie twoje życie seksualne |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
chodzi o to, ze diane przede wszystkim przepisywana jest dla kobiet z hirsutyzmem. wlasnie tym sie maja przede wszystkim zajmowac. a ze przy okazji maja dzialanie antykoncepcyjne, czy tez zbawiennie dzialaja na cere-fajnie. tylko skoro ktos nie ma z tym pierwszym problemow nie widze najmniejszego sensu tykac sie diany, tylko zabrac za normalna antykoncepcje. rozwala mnie jak ginekolodzy na najmniejszego syfka daja diane, bo od syfiastej twarzy sa zupelnie inne lekarstwa |
 |
|
|
ojojoj
|
|
kleo no własnie tez mi sie tak wydaje, dlatego jak skoncze to opakowanie, to ide po jakies inne, bo xle na mnie działają
|
|
INSOMNIA
|
|
ja na diane sie zgodzilam po przetestowaniu tabletek niby z roznym skladem. zadne nie pomogly i w ostatecznosci za te sie wzielam. jest o wiele lepszych, slabszych tabletek, ktore zreszta tez moga dobrze zadzialac na cere, zeby z "grubej rury" kazdej diane zapisywac. |
 |
|