Malevin ,ale pomysl po co producent mialby wprowadzac w blad
gdyby tak bylo on by na tym tracil,bo nit nie chcialby ich stosowac
moze nie stwierdza,ze sa do dupy,ale fakt jak wiele skutkow ubocznych i niektore bardzo powazne sa wymienione o czyms swiadczy
Nom, jak dziewczyny.
Nie po to jest ulotka, zeby ludzi w ciula robic.
Tylko zeby ich doinformowac.
Ja rozumiem, ze mialbys jakies watpliwosci, informacje bylyby niejasne. Ale mi to wyglada na zwykle lenistwo
Jako normalny user juz bys zostal zjechany na czym swiat stoi, odeslany do ulotki i nic bys sie nie dowiedzial
wiem dziewczynki ze zostalbym zjechany, ale ma sie ten urok osobisty
Fakt, to lenistwo + nieufnosc troche (brak mechanicznej blokady) + te ulotki sa pisane dla kobiet bo nic z nich nie rozumiem
a bardzo chce sie przekonac do tych tabletek, bo to w za***ista wygoda w sumie, dlatego pytam moich ulubionych forumowych dupeczek :* dzieki jeszcze raz
Ja nie moge Malevin
Az normalnie nie mam serca Ci dalej jechac, tak mnie rozwaliles
A juz na powaznie
to przeczytaj ta ulotke
badz mezczyzna i sie przelam, to nie gryzie
a moze jak zobaczysz, ze ulotka mowi to samo co my
to sie do niej bardziej przekonasz <yes>
Zmieniony przez - Angel... w dniu 2008-12-30 14:26:07
przeczytalem cala strone yasminelle i znalazlem w niej sporo bledow rzeczowych, raz krwawienie z odstawienia, a pozniej miesiaczka, co oczywiscie na ludzka (meska) logike brzmi jak absurd
ale dobra dobra, powiedzmy ze przeczytalem i zrozumialem i przyjalem do wiadomosci
A jeszcze pytanie, czy palenie papierosow moze zmniejsza skutecznosc albo jakies inne zle wplywy na tabletki? Bo lekarz kazal odstawic, ale gdzies tam moja juz wyczytala, ze to tyczy sie kobiet powyzej 35 roku zycia
papierosy na skutecznosc NIE wplywaja
zwieksza sie ryzyko zachorowania na raka u kobiet powyzej 35 roku zycia
ale generalnie niech uwaza,zalezy jak jej uklad naczyniowy zareaguje,jak ja przy novynette palilam to mi zyla wylazla w zgieciu nogi
Zmieniony przez - GoldenEyes w dniu 2008-12-30 14:39:27
Na pewno jej nie zaszokdzi jak odstawi ta trucicznę(
Zmieniony przez - Miareczka w dniu 2008-12-30 16:32:12