Bo jest powiązane
powiazene by było gdyby zaczęła gwałtownie tyć. _______________________________ stateczna żona swojego męża%-)
Widziałam niektóre kobiety po hormonach... A poza tym dużo się naczytałam o powstawaniu rozstępów ostatnio...
K, Pani Doktor
A co to wg Ciebie znaczy "po hormonach"? Rozstępy powstają gdy skóra szybko się rozciąga np gdy tyjesz, szybko rośniesz. _______________________________ stateczna żona swojego męża%-)
To nie takie proste, a nie mam czasu wyjaśniać mechanizmu powstawania zaburzeń w strukturze kolagenowo-elastynowej.
A tyłek po czym rośnie, jak nie po hormonach??? A zresztą... za miesiąc idę do gina, to popytam... Ale widziałam tam nie takie przypadki...
ala tu masz fajnie opisane [http://www.insomnia.pl/%5Bart%5D_rozst%C4%99py-t571857-s1.html] niki. to przestan brac pigułki. _______________________________ "Myślę, że jesteś niezła dupa i chcesz mnie bardzo" dziwki już tu sąąąąąąąąąąą!!! "metaforyczny chuj"
Baby, spokojnie, bo bedę wykręcał suty. A tyłek zwykle rośnie od kiepskiego jakościowo i za dużego ilościowo żarcia.
edit nie wszystkie, ale widocznie Ty masz. ok don byloby ekstra! <ściąga stanik> _______________________________ "Myślę, że jesteś niezła dupa i chcesz mnie bardzo" dziwki już tu sąąąąąąąąąąą!!! "metaforyczny chuj"