Preparat antykoncepcji postkoitalnej czyli po stosunku w postaci jednej tabletki zawierającej substancję czynną - 1500 mikrogramów lewonorgestrelu,Skuteczność Escapelle oblicza się na ponad 99% po zażyciu w pierwszej dobie po niezabezpieczonym stosunku.
Konkurencja dla Postinoru Duo.
Zmieniony przez - Miareczka w dniu 2006-12-01 16:20:53
Cześć wszystkim :) jestem tutaj nowa ale uważnie przeczytałam wszystkie info zamieszczone na tym temacie. Jednak dalej nurtuje mnie pytanko i mam nadzieje że ktoś wspomoże mnie i mi odpowie :)) mianowicie jeśli chodzi o te tabletki anty., to ja zarzywam cilest i zatanawiam sie w takim razie, że jak piszecie że zabezpieczają od pierwszej tabletki tak więc jak kocham się ze swoim facetem to może we mnie spokojnie dochodzić???? i nic sie nie stanie i jestem zabezpieczona?? dziękuje bardzo za odpowiedź pozdrawiam :*
To przecież oczywiste Taki jest cel tabletek,żeby kochać się spokojnie bez gumki i do końca
na początku brałam diane na cere i teraz niedawno lekarz kazał zmienić tabletki bo przez dłuższy czas powiedział że jest szkodliwe na wątrobe czy coś takiego, a tak to sie chyba krępowałam spytać bo należe do osób nieśmiałych i cichych. (poza ym od niedawna dopiero sie kocham z facetem). ok to pozdrowionka
Z czego mi wiadomo to leki na grypę nie mają wpływu.
Póki nie bierze antybiotykw jest OK.