Mam pytanie ktore bylo juz tu poruszane... Dzis dostalam okres po postinnorze(wzielam 8 grudnia) i lyknelam pierwsza pigulke anty. To znaczy, ze jestem bepieczna? O odpowiedz prosze najlepiej kogos kto ma o tym pojeie lub mial taka sytuacje.. Z gory dziekuje pozdrawiam :)
bez bicia sie przyznaje ze nie czytalem tematu w calosci ale 35 stron to za duzo jak na wigilie
jezeli laska dostala okres wczoraj o 23 to moze wziac tabletki nastepnego dnia rano?? (mowa o pierwszej tabletce)
i napiszcie mi jeszcze prosze ze tabsy (konkretnie yasmin) dzialaja od pierwszego dnia przyjmowania bo nie moge tego wtluc mojej kobiecie
Zmieniony przez - maciejq w dniu 2006-12-24 11:34:00
to macie skład : Skład Yasmin - etynyloestradiol 30 mcg, drospirenon 3 mg Index Pearla Yasmin - 0,07
ale cena jst wysoka ja kupilam za 41 zl ale w innych aptekach byla za 48 wiec zalezy gdzie sie kupi
stateczna żona swojego męża%-)
Jest wycofana z kilku rynków europjskich. Dużo koleżanek skarżyło się na nią. Że dużo skutków ubocznych nawet kilka miesięcy po odstawieniu.
skarżyło się na nią tzn co im się działo?bo ja biore plastry...ale coś wymiotuje po nich strasznie i mam obniżone libido okopnie, często mam też zawroty głowy szczególnie wieczorami...ale dopiero drugi tydzień ich używam więc może mi to jeszcze przejdzie i miałam właśnie zamiar zmienić na yasmin bo moje 2 koleżanki biorą (jedna wcześniej brała harmonet po których chodziła wściekła cały miesiąc a druga novynette po którym miała plamienia międzymiesiączkowe) i czują się teraz już dobrze na yasminie...