Czy jak wzielam tabletke dzisiaj w poludnie to bedzie to mialo b. duze znaczenie jesli wezme ja jutro pare h pozniej ? tak na stale zeby juz wtedy brac... zle wymierzylam godziny przyjmowania i chcialabym zmienic pore na wieczorna a jest to moja 1 tabletka wiec wspolzycia i tak nie planuje na dniach... jest mowa o tym iz mozna przyjac spozniona tabletke do 12 h po "swojej" godzinie ale kolejna juz przyjac o stalej tak wiec czy da rade cos jeszcze z tym zrobic bez wiekszych problemow ?
Najlepiej nie zmieniać godziny przyjmowania tabletki.
Ale jeżeli bardzo chcesz to każdego dnia godzię później, aż do godziny która Ci pasuje.
Ale zaleca się, zmieniać godzinę od początku nowego opakowania.
Hmm no tak tez wlasnie sadzilam , ze za pieknie by bylo gdyby mozliwy byl taki manewr dzieki za odp. godzina mnie nie zbawi i tak wiec chyba to nie ma sensu i od nowego opakowania dopiero zaczne brac pod wieczor a w ogole to moze panikuje ale czy jedna tabletka moze juz jakos wplywac na organizm ? bo cos za duza ochota na slodkie mnie nachodzi ... ale to pewnie gorszy dzien mialam
Skoro po pierwszej tabletce jesteś już zabezpieczona to znaczy że na pewno wpływa na organizm - ale czy powoduje większą ochotę na słodkie - nie wiem, może sobie po prostu to wkręcasz że tak jest