Autor |
"**Pigułki antykoncepcyjne** pytania i odpowiedzi tu;-)" |
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
A partner nie może Ci pomóc finansowo?
I co to za dziwne pomysły z zmianą tabletek? Ja bym się poważnie zastanowiła nad zmianą lekarza.
|
|
KissMisiaa
|
|
właśnie on tez sie uczy jest w ostatniej klasie technikum... A lekarz jest tylko jeden w naszej miejscowości... Tak to jest jak nie chce się wpaść, to trzeba coś wybrać... z reszta kilka moich koleżanek bierze regulon i wszystko jest ok...
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
Wiesz każdemu pasuje coś innego. Dużo kobiet chwali Yasmin, a moja kumpela wyladowała w szpitalu po niej. Nie można na to zwracać uwagii.
A są lekarze w innych miejscowosciach jeszcze.
|
|
KissMisiaa
|
|
Wiem... Ale chyba ona lepiej się zna na tym niż ja... Poczekamy zobaczymy...
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
Ja mam ograniczone zaufanie do lekarzy, jak po 3 minutowym wywiadzie, dostałam receptę na półroczny zapas tabletek. I usłyszłam,że wszystkie odpowiedzi pani sobie w necie znajdzie. Zgroza
Zmieniony przez - Miareczka w dniu 2007-03-17 14:47:39
|
|
KissMisiaa
|
|
aha to nieźle... Wszyscy lekarze tak robią nawet ta... Pierwsze swoje tabletki brałam w 1 pierwszej klasie liceum były to Hormonet(Objawy: biust mi sie powiększył), później miałam przerwę 2 lata i teraz brałam przez 3 miesiące Yasmin, ale za moja prośbą chciałam zmienić na coś tańszego. Chciałam wrócić na Hormonet, ale lekarz powiedział ze jeśli w przyszłości chce wrócić do Yasmin poleca mi Regulon, gdyż z niego mogę później bezpośrednio przejść na Yasmin... A czy to prawda dowiem się u innego ginekologa...
|
KissMisiaa
|
|
Mam mały problem dwa dni temu przespałam porę wzięcia tabletki... borę o 21 ale obudziłam sie o 2 w nocy i wzięłam tabletkę czy jej skoczność jest zachowana jeżeli nie przekroczyło 12 godzin??
|
crs_sc
|
|
Nie musisz się martwić - wszystko jest ok
Bierz dalej tabletki o normalnej dla siebie porze ...
|
hallucyon
|
|
Dziękuję za udzielenie odpowiedzi, wielkanocny ptaku. |
Ekspert -
 |
|
|
crs_sc
|
|