Autor |
"**Pigułki antykoncepcyjne** pytania i odpowiedzi tu;-)" |
|
bziumek
|
|
|
|
jakryc
|
ZASŁUŻONY
|
|
1. przeczytaj ulotkę Novynette (działania niepożadane)
2. stosuj się do zaleceń lekarza
3. być moze trzeba zmienić preparat antykoncepcyjny |
 |
|
|
butt3rfly
|
|
Zlaczylas opakowania? Zapomnialas tabletki? A moze cos inego? Jesli tak to dlatego.
|
Specjalista -
 |
|
|
bziumek
|
|
wlasnie o to chodzi ze tabletki nie zapomniała plamienie pojawiło sie w połowie brania pigułek aa nie robiłam sobie teraz przerwy czyli tej to drugie opakowanie bez okresu moze byc to przez to |
 |
|
|
jakryc
|
ZASŁUŻONY
|
|
|
|
Nicci
|
|
Novonette maja stosunkowo mala zawartosc hormonow i czesto przy ich braniu wystepuje plamienie. Bardzo mozliwe, ze jesli plamienie jest spowodwane tabletkami bedzie musiala zmienic tabletki np. na Regulon
Noctua Summe Farmosa Parvula |
Specjalista -
 |
|
|
bziumek
|
|
|
|
jakryc
|
ZASŁUŻONY
|
|
plamienia i krwawienia międzymiesi±czkowe mog± wyst±pić w trakcie PIERWSZYCH (a nie tylko pierwszego) cykli.
dalsze postępowanie - Twój ginekolog.
może trzeba zmienić preparat. |
 |
|
|
butt3rfly
|
|
Wlasnie.. napisala wczesniej , ze to nie ejst jej 1 opakowanie.. a jak przeczytalam to zlaczylas opakowania.. To przez to.. wlasnie te tabletki z mala dawka hormonow maja to do siebie, ze kiedy nie robisz 7 dniowej przerwy, moga pojawic sie plamienia. don't panic.. jak bedzie to trawalo dlugo idz do gina.
Zmieniony przez - butt3rfly w dniu 2006-01-31 10:22:18
|
Specjalista -
 |
|
|
stateczek
|
|
A co sie dzieje z libido u kobiet podczas branai tabletek? u mojej kobiety spadlo libido wiec odstawila tabletki, dodam ze brala hormonet, to zalezyod tabletek? |
 |
|