Autor |
"**Pigułki antykoncepcyjne** pytania i odpowiedzi tu;-)" |
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
Hmm radzę szybką zmianę lekarza, bo takie coś to jest skandal.
|
|
KissMisiaa
|
|
Chyba tak uczynię... A od zmiany tabletek mogę coś takiego mieć... Jak pisałam wcześniej brałam Yasmin i wszystko było ok... Dopiero po 2 opakowaniu Regulonu coś takiego zauważyłam...
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
Czemu zmieniłaś?
|
|
KissMisiaa
|
|
Bo nie pracuję i mój chłopak też. A wydawać co miesiąc 45 zł. to trochę dużo. Dopiero teraz piszemy maturę, po niej do pracy i wtedy myślałam, że wrócę do Yasminu...
|
monisiahi
|
|
na początku brałam przez 3 miechy, ogólnie czułam się dobrze ale zauważyłam że przytyłam.zrobiłam przerwe 5 miesięcy schudłam!!!;D zaczełam znów brać micro...biore właśnie go 6 miesięcy i zmieniam go!!!przejrzałam na oczy!!przytyłam znów-6kg!!koszmara jadam bardzo małochciałabym wygladać tak jak wcześniej!!!buuuuu.....dopiero teraz zrozumiałam że przez niego miałam właśnie bóle głowy, z niczego, strasznie niekiedy mnie mdliło, wypadały włosy,wyskakiwały przyszcze na plecach:/ w tedy myślałam że poprostu tak sie dzieje bez niczego, ale jednak to była wina micro...również wachania nastroju,niechęć do seksu.co do piersi:bolały i puchły, myślałam że rosną, ale raz były większe a potem wracały do swojego poprzedniego stanu. żałuję że nie zmieniłam ich wcześniej..teraz lekarz przepisał mi harmonet i mam nadzieje że będzie dobrze!abyście ,miały więcej szczęścia niż ja!pozdrawiam
|
crs_sc
|
|
biore właśnie go 6 miesięcy
Dużo mówi się o tym, że tabletki trzeba dobrze dobrać a w razie problemów udać się ponownie do lekarza i zmienić na inne. Trochę długo czekałaś z tą zmianą. Dziwne że szybciej się nie domyśliłaś że te wszystkie objawy to przez nie - no ale ja nie wiem, jestem tylko facetem
|
Sweet69
|
|
Dziwne że szybciej się nie domyśliłaś że te wszystkie objawy to przez nie - no ale ja nie wiem, jestem tylko facetem
mi dopiero po pół roku się w miare organizm ustabilizował i ustąpiły efekty "uboczne"  |
Ekspert -
 |
|
|
crs_sc
|
|
Ja znam to tylko z ulotek i wszędzię piszą że to do 3 miesięcy powinno trwać - widocznie ulotki co innego, a życie co innego
|
Sweet69
|
|
|
|
hallucyon
|
|
tylko pielęgniarka mi wypisała receptę i już
co zwyczaje... |
Ekspert -