Autor |
"**Prezerwatywy**" |
|
czanymotyl
|
|
hihih mojej partnerce nie chcieli kilka razy sprzedac gumek, gdyz"za młoda jestes"a ona wyglada bardzo młodo, choc wiekowo jest starsza niz z wyglądu. a co do durexów, są prowadząca firma w polsce wiec oni nadzucaja cene
|
|
Cronos
|
|
A co to prezerwatyw nie można sprzedawać nieletnim?
|
czanymotyl
|
|
nie to głupota sprzedającym, ale jeden wniosek z tego płynie, za duzo niechcianych ciąż
|
|
nioonia
|
|
|
|
korian
|
|
dzięki za sogacza, niestety nie mogę już odbić. a co do conamore to zgadzam się w zupełności, moi kumple na tym jadą bo im kasy szkoda, a ja już nie mogę się doczekać kiedy będę pił na ich weselu  |
Ekspert -
 |
|
|
Pure_MDMA
|
|
|
|
slonce_m
|
ŻABCIA
|
|
fajna stronka, sog
Ekspert -
 |
|
|
szejkeR
|
|
Mam takie male spostrzezenie. Ostatnio zauwazylem ze durexy w aptece sa sporo drozsze niz np w supermarkecie czy nawet na stacji benzynowej. Jeszcze super market zrozumiem ale na stacji benzynowej wszystko jest drozsze wiec powinno byc podobnie:) Niedawno w aptece (a wczesniej juz kilka razy) zdazylo sie ze durexy kosztowaly ponad 8 zl natomiast w innych miejscach ok 7. Troche przesada taka roznica...
|
korian
|
|
prawdą jest co napisałeś, ale jak to mówią kogoś życie musi ***ać w dupę  |
Ekspert -
 |
|
|
Cronos
|
|
Szejker to wniosek, żeby kupować w supermarkecie. Tylko to by dziwnie wyglądało jak przed Tobą i za Tobą na taśmie tygodniowe zakupy dla całej rodzinki a po środku pomiędzy "następny klient" paczka gumek