Autor |
"**Prezerwatywy**" |
|
vorio
|
|
a co ciekawe, napisalem do kupuj-durex wczoraj wieczorem skad oni maja takie ceny prezerwatyw i skad je biora jak dotad brak odpowiedzi..cholera wie z nimi:P |
 |
|
|
bambochaaa
|
|
jezeli myslisz, ze ci zdradza sekret swojego biznesu kupowania gumek po 30gr to sie grubo mylisz
 |
|
|
vorio
|
|
sekret niespecjalnie mnie interesuje..martwi mnie ze to moze byc jakas 'nielegalna fabryka durexow' czy cokolwiek innego co tym samym obnizaloby jakosc..sam od nich zamowilem 30sztuk i bylo wszystko okej ale wiecie jak to jest...czlowiek zawsze ma watpliwosci gdy cena w aptece to 10zl (juz tyle kosztuja...) a w internecie 2,5zl... |
 |
|
|
bambochaaa
|
|
czyli idac twoim tokiem myslenia wszystko co jest sprzedawane w internecie jest syfem i podruba
w sklepach jest w **** drogo bo jest marza hurtowa plus detaliczna,a co za tym idzie podatek vat od np 6 zl jest o wiele wiekszy niz od 50gr
jest tez taka mozliwosc ze akurat ten sklep jest sklepem producenta, a on i tak na tym zarabia bo nie wydaje mi sie zeby produkcja jednej gumki byla wieksza niz 20gr
 |
|
|
vorio
|
|
sorry bambochaa ale moim zdaniem gadasz glupoty, piszac juz wczesniej ze wszystko mozna kupic taniej-zgodze sie z tym, jednak spojrz na ceny aptek internetowych-tam najtaniej jest ok 7zl, marza aptek na pewno nie jest wieksza, cena na jednej gumce-internet-apteka to roznica 300%! To nie jest juz byle jaka roznica, i dlatego tak bardzo mnie dziwi. A ze kupuj-durex tez na tym zarabia to chyba oczywiste. |
 |
|
|
bambochaaa
|
|
dla mnie to normalna cena
ja czasami w drogerii czy sklepie kosmetycznym kupowalam 12szt za 19.99 co daje 1.66 na 1 szt
czyli tylko 2 razy drozej, niz na kupuj-durex
a w momencie kiedy do sklepu dochodzi ladne opakowanie, oraz zysk hurtowni, detalu i wyzszy vat to jak najbardziej cena 75gr w internecie wydaje sie byc jak najbardziej normalna
 |
|
|
mmaassoonn
|
|
vorio, *******isz
apteki etc potrafią miec ogromne przebicie na takich rzeczach
a tutaj jest okazja, że jest taniej, chociaz mam wrażenie ze i tak to pójdzie z czasem w górę |
Ekspert -
 |
|
|
Andromedaa
|
|
|
|
płotka1212
|
|