Z tych co piszesz używałem Rosetexa Classic, Banana i Wanilia, polecam raczej Classic. Od Durexa różni się może tym, że ma nieco mniej środka nawilżającego, poza tym komfort używania i wytrzymałość - bez zarzutu. Swoją drogą - ani durexy ani rosetexy nigdy mi nie pękły, więc nie mogę narzekać.
Czesc stoje przed trudnym wyborem otóż planujemy z moja dziewczyna zrobić to i mam dylemat które gumki wybrac wiem napewno ze chce zeby były to durexy (pewnosc dla mojej dziewczyny i przy okazji dla mnie) ale które? zastanawiam się nad Sensation albo Classic bo o extra safe słyszałem ze źle się dopasowuja i spadaja które wybralibyście na pierwszy raz? oraz czy jest sens kupic jeszcze plastry antykoncepcyjne? Moja dziewczyna boi sie i i cche zapewnic jej jak najwiekszy komfort psychiczny i mam nadzieje ze nie tylko psychiczny ;]. I to jest decyzja nasza wspolna nie wywierałem na niej nic zeby nie było ze robi to tylko dla mnie, licze ze uzyskam potrzebne informacje ;)
jak na pierwszy raz to kup sobie performa
chociaz ja pierwszy mialem w extra sejfach i z przejęcia moglem jechac pol godziny na luzie a teraz tylko elite, z przyzwyczajenia chyba.