heheheh z tymi środkami znieczulającymi to bywa różnie, raz błogosławieństwo, raz przekleństwo. Dlatego warto wsłuchiwać się we własne ciało i czuć czy dziś jesteśmy zwyczajnie napaleni czy zwyczajnie bardzo bardzo napaleni :D
... nie polecam.
ciasne, źle sie zakłada i co gorsza pękają.
Dwa razy w zyciu guma mi pękła i za każdym razem były to One.
Skyn pod kazdym wzgledem lepsze.
Dobrze sie zakłada, lepsze doznania od tego syfu powyzej(srednica scianek podobna lub ta sama), nie wala tak(inny materiał użyty), no i przedewszystkim wytrzymalsze. Ogolnie na plus i chyba najlepsze ze wszystkich z ktorymi miałem styczność.
Serio, juz wolałbym te z biedronki od durexów
te unimil skyn wcale dupy nie urywaja
To powiedz chłopakowi żeby inne kupował
Zmieniony przez - Pitrekkk w dniu 2013-02-08 10:23:54
Tankowałem dzisiaj na Shellu i ceny gumek przy kasie trochę mnie zabiły Sytuacja jest taka a nie inna że panna preferuje lateks ale do rzeczy. Pisał ktoś parę stron temu że już się nie opłaca brać hurtem na allegro, sprawdziłem i ceny są dobre tylko pytanie jak z jakością Wypowiedzcie się ktoś kto zaopatrywał się na alledrogo czy ta oszczędność nie prowadzi do wydatków związanych z wózkiem
****a nigdy gumek z Allegro bym nie kupił nawet patrząc po cenach nie podoba mi się ta sytuacja .
Wolę dać 13 zł na paczkę Durexów z apteki niż później 1500 na wózek.