Yuki ja juz w tym siedze od bodaj 2000roku,pierwsi byli "rycerze zodiaku" pozniej DB[of korz]i Soul Hunter.Teraz sciagam z kazzy Neon Genesis Evangelion.Czasami sobie cos porysuje ,ale moj talent jest raczej sredni.Wszystkim tym ,ktorzy chca poznac swiat m&a zapraszam do pisma Kawaii[sam czytam od 2000 roku].
Poloniusz: Có¿ czytasz, mo¶ci ksi±¿ê ? Hamlet: S³owa, s³owa, s³owa.
G³upców doceniano po ¶mierci, czy kto¶ doceni mnie(autor:VeNa)
--->Blink 182 WORLD DOMINATION<---
Hyh czyli dragonisci;P[Trunks the bestbut only MIRAI^^] mam calutkie 42 tomiki mangi hiehieh fajnie wygladaja na po³ce;P a NGE mam calutki [tv i kinoofki;P i hentai epizode;P] ja w tym siedze od hm.. sailory yattamany tsubiki.. zaczelam podajze w wieku 4 lat yattamankie or czyms innym [sally;P??] nyu i rysuje:P arty moshna znalezc klikajac w ponizszy link:DDD.. a lubi ktos moshe kkj or fullmoon [ups! z tego co zauwazylam sami panowie odpowiedzieli a arina-sensei rysi mangi dla girls]?? aGITS or miyazakiego [or avalon choc nie anime;P]
A kawaiije kupuje praktycznie od poczatku [w³a¶ciwie to bym miala od pierwszego numeru jakby pochodzilo sie po znajomych i po¿ebra³o] no a czytuje moshe ktusKK[kompendiumkawaii chama&szmira<maj opinion;P>]tam niby zamieszczaja moje arty (pod xywa BetiiX)ale jakos im niewierze;P
Siedzê w tym ju¿ od kilku ³adnych lat, bynajmniej nie od pojawienia siê w TV DB czy Pokemonów ^^ I co mogê powiedzieæ... Mistrz Miyazaki rz±dzi. Ponadto polecam "Serial Experiments Lain". Nie dla wszystkich to anime, ale my¶lê ¿e tacy, którzy nie powinni go ogl±daæ (bo po prostu nie zrozumiej±) tutaj nie zagl±daj±.