Autor |
";) wyglad" |
|
karola212
|
|
dzieczyna chce sie dowartosciowac, zreszta ona i tak chyba ma duze mniemamie o sobie pozdro
Ps nie jej wszyscy pisza ze jest cudowna i takie tam |
 |
|
|
Slayer141
|
|
Immortal jesteś dla mnie śmieszny. Nie tak dawno założyłeś temat że twoja dziewczyna gdzieś tam pojechała i strasznie rozpaczałeś. Jak ktoś napisał coś smiesznego to było tylko " co śie śmiejecie, Martwie sie..." bla bla a teraz widze już w kilku tematach twoje wypowiedzi, czyli jakiś marny tekst i emotka " ". |
 |
|
|
minner
|
SZPIEG
|
|
Do autorki : Wez moze fotke swoja tu nam zapodaj, to szanowna komisja w składzie forum SEKS oceni czy jestes ładna czy nie.... nie wstydz sie komisji
|
Ekspert -
 |
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
Dokladnie ja bylem czlonkiem jury w wyborach miss mazowsza, wiec nie krepuj sie.
|
|
karolinkaB
|
|
ja mam 160cm i nie chcialabym tego zmieniac
MALE JEST PIEKNE |
 |
|
|
MR.MST
|
|
Generalnie musisz czekac na faceta,ktoremu przypadniesz do gustu na wszystkich plazczyznach,a ze kazdy ma inne gusta to to tylko kwestia czasu. |
 |
|
|
FunkyKoval
|
|
|
|
slaweh
|
|
ale dziewczyno zdziwiasz, nie wiem co masz na celu, ale moim zdaniem przsadzasz a tym tematem. Chyba że jesteś siostrą anarkiego
 |
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
chciala sie dowartosciowac, bedac przekonana ze kazdy powie : "och to nie przeszkadza, wrecz przeciwnie, jak jestes ladna to wtedy male jest piekne". itd.
|
|
slonce_m
|
ŻABCIA
|
|
|