A tu z małym dodatkie _______________________________ Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia!
no to ta poprzednia jakos mi sie nie podobala i zrobilem drugą _______________________________ Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia!
co teraz tuningujemy moze niech ktos wrzuci jakies fajne zdjecie mysle ze trzeba by podwiesic ten post kto jest za niech da mi soga Zmieniony przez - BiG BoSs w dniu 2004-06-20 00:42:57 _______________________________ Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia!
hehe jeszcze ivenho i cos sie nowego zarzuci pewnie, ale dzieki ze ponownie wklepiles, jak dla mnie bajer
dziekuje twoja tez mi sie podobala bardzo ladnie robisz efekt zapalonych swiateł Zmieniony przez - BiG BoSs w dniu 2004-06-20 00:52:38 _______________________________ Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia!
_______________________________ ...?
No niezle tylko dlaczego on jest na wstecznym?
smok jest czaderski whisper co masz do wstecznych?
niech ktos wrzuci jakas fajna fote do tuningowania _______________________________ Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia!
A fakt! Eprom tez na wstecznym... Smoka tez chciałem zrobic na początku tylko wydało mi sie troche niesymetrycznie Dobra zarzuccie jakąś fotą