niski robie bo mam ochote, bo nie chce mi sie szukac, bo jest tu zastuj, bo musze cwiczyc, bo chce uslyszec komentarze (szkoda ze tylko wy tu jestescie nie wiem co sie stalo z reszta) dzieki za pomoc ale faktycznie ja tylko w photoshopie robie, ale mam jeszcze pytanie czy wy na tym slynnym i swiatowym forum moto robicie tunningi od reki (czyt. czy jak rzuce fota to moge liczyc na przerobke)?
eprom... VTuningiem na zlecenie zajmuje sie grupa VDG wysylasz do nas zdjecie, piszesz co chcesz zebysmy zmienili lub pozostawiasz nam wolna reke, czyli robimy VT tak jak nam sie widzi... kilka zasad zdjecie furki musi byc dobrej jakosci i w rozdzielczosci min 1024x768 :] mile widziane wieksze rozdzielczosci [ja i tak potem pomniejszam] jak juz bedziecie mieli zdjecia wysylacie je na maila [email protected] i piszecie co i jak... a pozniej to juz my sie za to zabieramy... :] na moto-portal.pl ukazuja sie nasze projekty zeby kazdy mogl ocenic i zobaczyc co powstalo z jego autka, oczywiscie autko zostanie dodane do galeri [www.vdg.moto-portal.pl] jakies info... strona lub gg...
Pozdrawiam...