kurde nie wiedzielem ze mona takie duze zdjecia dawac w MOtoryzacji Zmieniony przez - BiG BoSs w dniu 2004-10-12 00:01:47 _______________________________ Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia!
jej jak duzo sie tu dzieje whisper jakos twoj mi najbardziej pasuje moze to przes kolor karoserii ale to z bossem bede smigac crx wiec powiem ze jego tez super swoja droga bede miala co nadrabiac
Tru tru ps. czemu nie dostalem pocztówki z Francji Zmieniony przez - BiG BoSs w dniu 2004-10-12 10:37:20 _______________________________ Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia!
Eprom no w koncu jest zielony
Trzeba będzie robić zielone _______________________________ ...?
a mi nie zapisalo zmian i musze systko od nowa robic :( a czas ucieka... :/ jak ktos chce zobaczyc kilka moich prac to powoli rusza moja stronka..... galeria juz dziala :] [www.niski.webpl.org/strona] _______________________________ >> 04 << >>> Członek Mafia Insomnia Night Drivers Team <<< >> 04 <<
jak zwykle na czas :P ale skończylem :) hehe,nic super a raczej przeciętna praca... moje 1 VT od długiego czasu
ja chyba robilem tą prace najdluzej wiec i jestem ostatni :) to moze teraz cos nowego ?? ;]
Jakąs Fote Dawac... Póki chce mi sie w to bawić _______________________________ ...?
po małych przeróbkach bo zobaczyłem ze spojlerki dolne chaczą ;) hehe (w sumie to nie ja tylko ivenho) THX !