No i Lux BB zdjęcie spox Do dzieła... ja zrobie jutro bo tero spac mi sie chce... _______________________________ ...?
OK od jutra zaczynam _______________________________ Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia!
ja bym wam pokazal mojego punciaka ale niestety nie moge... regulamin zabrania.... w sumie to jeszcze nei skonczylem :] _______________________________ >> 04 << >>> Członek Mafia Insomnia Night Drivers Team <<< >> 04 <<
co jest wszyscy jeszcze audi robia _______________________________ Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia!
heh ja naprzykład go nierobie jakos tak sie przyjrzalem i takie nieciekawe..,
No to ja swoje pokaże [http://www.crue.boo.pl/Pictures/audi.jpg] _______________________________ Same shit, different day
nono spoko tylko ta siadka na grilu mi sie nie podoba _______________________________ Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia!
w trakcie... ciezki tydzien sie zapowiada ale postaram sie wrzucic EDIT: Koła bajer Zmieniony przez - ..IVENHO.. w dniu 2004-10-17 16:13:58 _______________________________ ...?
dawać panowie dawać...sam nie bawie sie w VT ale śledze wasze prace Zmieniony przez - Methana w dniu 2004-10-18 19:26:37 _______________________________ ...a życie się kręci powyżej 3tyścięcy! Tralalala Rikitikitaa jeśli masz ochote daj Methanie sOGala... Doradca i specjalista w dziale motoryzacja...
pilny obserwator hehe