Autor |
"=== Insomnia Virtual Tuning Team ===" |
|
niski
|
|
daj cale zdjecie.... nie obrabiane... to moze cos zrobie...! ale sog mi nie wystarczy... :] nie mam kasy a pilnie potrzebuje!!
[www.niskidesign.info]
|
k4T
|
|

a tu moj pierwszy wynalazek
|
 |
|
|
W4MP
|
|
|
|
obszerny
|
|
czesc! wlasnie narysowalem sobie moja felcie i bawie sie nia - na kartce olowkiem, podoba mi sie taz VT w photoshopie ale... jest moze jakis inny program do tej zabawy? jakis typowy do VT? jak skoncze moja fele to wrzuce :] pozdro |
 |
|
|
hemi1
|
|
No bardziej typowego programu niż Photoshop to nie znajdziesz bo ten program został właśnie stworzony do obróbki cyfrowej zdjęć.
Kiedy mi wleją - zaczynam Żyć" - Franek Kimono |
 |
|
|
sandmann21
|
|
|
|
hemi1
|
|
Możliwe ale na pewno ma mniejsze możliwosći choćby z uwagi na różnorodnośc i ilość dostępnych plugin'ów do Photoshopa. Corel Photopaint jest prostszy w obsłudze bo i prostszy to jest program ale i tak oferuje więcej niż domowy V-Tuner może potrzebować. Faktycznie Photoshop może być zbyt dużym kombajnem dla kogoś kto zaczyna się w to bawić.
 |
|
|
sandmann21
|
|
Dla mnie Photo Paint ma same plusy. Oprócz łatwej obsługi nie zżera tyle pamięci co PS.
Na Corelach pracuje od wersji 8-11 i nie mam najmniejszych zastrzżeń. Pozatym do PP też sa wtyczki
BOŻE BROŃ |
 |
|
|
hemi1
|
|
No wiem, że są wtyczki do większości prog graficznych ale tak jak już napisałem wydaje mi się że do Adobe'a jest więcej. Szczerze to kiedyś spróbowałem Photo Paint'a i wydał mi ise wtedy zbyt ubogi. Nie wiem, nie próbowałem ostatnich wersji więc może i coś się zmieniło.
Jestem zwolennikiem raczej produktu Adobe'a. Bawię się tym coś więcej od Photoshop'a czwórki no i w sumie nie tylko się bawię..czasem trzeba coś popracować hehe).
Pozdro!
Zmieniony przez - hemi1 w dniu 2005-04-28 03:31:49
 |
|
|
pitbull91
|
|
|